zene provedu 0 dana u rudnuku

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Han Pritcher

Elita
Banovan
Poruka
16.622
u svom zivotnom veku. takodje provedu 0 dana gde se grade putevi, 0 dana gde se grade kuce i zgrade, nula dana gde se rasipaju meci na frontu.
moje je misljenje da tim pobeguljama, dezeterima i lenstinama koji oce leba preko tudje grbache treba ziasta odati priznanje. pa one su izvojevale dan za sebe kad treba da ih slavimo.
kako i zasto, slabo ko zna za sad, jos se proucava.

Poslednja izmena:
a muškarci kao da obožavaju da rade u rudniku. Ene ih svi trče..:lol:

pa ako rudnik podsvesno nazivas svojom genitalijom ovde - potpuno si u pravu.
u reali, sve samu muskarci izbacuju metal na povrsinu, teskim radom kojem se ti podsmevas. ginu na poslu u 19 prema 1 u odnosu na zene.
da bi ove navalile ko svrake na sjajan metal i to nosile oko sisa.

pa ako rudnik podsvesno nazivas svojom genitalijom ovde - potpuno si u pravu.
Jasno je meni da si *****, ne moraš to 100x da ponavljaš.

u reali, sve samu muskarci izbacuju metal na povrsinu, teskim radom kojem se ti podsmevas. ginu na poslu u 19 prema 1 u odnosu na zene.
da bi ove navalile ko svrake na sjajan metal i to nosile oko sisa.

taj metal oko sisa, kao što kažeš je negde milijarditi deo metala koji se vadi iz rudnika. Mnogo više ode na vaše puškaranje po tim jelte frontovima koje stalno pominješ...

Jasno je meni da si *****, ne moraš to 100x da ponavljaš.

taj metal oko sisa, kao što kažeš je negde milijarditi deo metala koji se vadi iz rudnika. Mnogo više ode na vaše puškaranje po tim jelte frontovima koje stalno pominješ...

jes, ti znas nesto o plemenitim metalima i ekstrakcijom istih.

ma baja ti hromira olovo pa ti proda za muzevljevu platicu, odmah. bitno je da se sija za svrake

- - - - - - - - - -

ma ***** sam i imam mali curac.

ma da.. f-off.

da se vrnemo na temu, posto zene ne provedu ni malo vremana da izgrade ovaj svet, one provode vreme da budu najveci fizicari, biolozi, inzenjeri, svugde su prisutne u nauci u umetsnosti. i najveca dostignuca koje su one postigle su____________________, njihva imana su _________________________-

fricking zero, nolj, fin, nista, vakuum.

al bitno je da imamo dan da slavimo njihvu zrtvu, sa tim da niko ne zna o kojoj se to zenskoj zrtvi radi zaista

Poslednja izmena:
zaboravio sam da pomenem livnice, struju, vodovod, kanalizaciju itd.
tu je ucesce zenskog rada - 0. jedno yebenoi veliko nula. toliko se zena borila za ravnopravnost i opet ostala jedna velika nula.
sve sto je uspela je da zasadi svoje guzove u drzavnu kancelariju jer se gospodar osetio krivim sto zena ne moze i ne ume da ucestvuje u izgradnji civilizacije.
tuzno

i tako dodjosmo do zakljucka, zene provedu nula dana tamo gde je najvaznije sto se opstanka civilizacije tice. jednostavno ih nema nigde.
ali je prva da kuka, arlauce i kokodace. i zato postoji odredjen dan za nju, da se slavi njena zrtva da se ne bi osetila ko stranac i zvocala sto na sat.
80 na sat je nekako podnosljivo.

takodje ima i dan crnaca u americi.
februar. zale se da su im izabrali najkraci mesec u godini iz cistog rasizma.

well **** it

u svom zivotnom veku. takodje provedu 0 dana gde se grade putevi, 0 dana gde se grade kuce i zgrade, nula dana gde se rasipaju meci na frontu.
moje je misljenje da tim pobeguljama, dezeterima i lenstinama koji oce leba preko tudje grbache treba ziasta odati priznanje. pa one su izvojevale dan za sebe kad treba da ih slavimo.

камо лепе среће да и мушкарци проведу 0 дана и сата на фронту
а што се тиче путева и рудника, још мало па ће све обављати мешине, па ће и мушкарцима бити лакшее :mazi:

tu je ucesce zenskog rada - 0. jedno yebenoi veliko nula. toliko se zena borila za ravnopravnost i opet ostala jedna velika nula.
sve sto je uspela je da zasadi svoje guzove u drzavnu kancelariju jer se gospodar osetio krivim sto zena ne moze i ne ume da ucestvuje u izgradnji civilizacije.
tuzno

Na zapadu zene su i zidari,moleri,vozaci kamiona itd.Ravnopravnost ne moze biti tupsone fizicka,jer muskarci su po prirodi fizicki jaci,vec da i zena ima prava na obrazovanje,prvenstveno.Zeni je nekad bilo zabranjeno da npr glumi,zenske uloge su igraili preruseni muskarci,da pisu poeziju i romane,te ako su to i cinile pisale su pod muskim imenom,nisu se skolovale itd itd.Pametnom dosta.A sad tvoju ogorcenost na zene bi trebao preispitati kod strucnjaka,ne bi li se oslobodio te fobije.

tuzno

Home sweet home :rotf:
59772_10151305465557816_37699476_n.png

tuzno

Шта да ти кажем. жене раде умне ствари.

Ви ваљате кладе.

камо лепе среће да и мушкарци проведу 0 дана и сата на фронту
а што се тиче путева и рудника, још мало па ће све обављати мешине, па ће и мушкарцима бити лакшее :mazi:

Опет су и те машине измислили сами мушкарци, тако да је то опет подвиг мушког дела популације.

A muškarci mnogo vole da budu trudni, rađaju bebe..... :rotf:

То је једина ствар коју можете а ми не можемо, па сте и од тога углавном направиле бизнис.. Јер данас имаш продају деце, данас имаш те које лове на дете итд итд..

Na zapadu zene su i zidari,moleri,vozaci kamiona itd.Ravnopravnost ne moze biti tupsone fizicka,jer muskarci su po prirodi fizicki jaci,vec da i zena ima prava na obrazovanje,prvenstveno.Zeni je nekad bilo zabranjeno da npr glumi,zenske uloge su igraili preruseni muskarci,da pisu poeziju i romane,te ako su to i cinile pisale su pod muskim imenom,nisu se skolovale itd itd.Pametnom dosta.A sad tvoju ogorcenost na zene bi trebao preispitati kod strucnjaka,ne bi li se oslobodio te fobije.

Ок, ево данас се женама ништа од тога не брани, а што онда и даље кукате и скичите нон стоп? Шта хоћете? Можда једнакост?

Шта да ти кажем. жене раде умне ствари.

Ви ваљате кладе.

То је зато што смо џентлмени па упрегнемо себе да не би вас израбљивали, уме и мушкарац да седи у канцеларији и да мудрује, али не знам како би се ето ти нпр снашла у сечи дрва у шуметини, у руднику.. Ево ја сам за равноправност да и вас упрегнемо тако, пошто сте тако јелте паметне.

То је зато што смо џентлмени па упрегнемо себе да не би вас израбљивали, уме и мушкарац да седи у канцеларији и да мудрује, али не знам како би се ето ти нпр снашла у сечи дрва у шуметини, у руднику.. Ево ја сам за равноправност да и вас упрегнемо тако, пошто сте тако јелте паметне.

Не, него зато што сте јачи :flert:

da, jedan dan za zene, a svaki drugi u godini je vas dan kad umorni dodjete sa posla i dignete noge na sto i prdite i smrdite dok zena koja se takodje vratila sa posla, kuva rucak, cisti i gaji decu i muza :)
tako da, kad vi imate 364 praznika godisnje, valjda zene mogu da imaju 1?

- - - - - - - - - -

cast izuzecima, fda ne bude da su svi isti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back