Žene profi vozači.

Vozačicom kamiona postaje sa 66 godina, ‘baka’ želi početi voziti šleper u ranim 70-ima​

1694182019036.png

U dobi od 66 godina dobiva vozačku dozvolu za kamion sa poluprikolicom. To se nedavno dogodilo u Njemačkoj, piše novinski portal Rp-online.de

66-godišnja Crista Brinks iz grada Dislate svoju je vozačku dozvolu C + E dobila u auto školi Mende & Meidel i sada može voziti kamion s poluprikolicom. Crista Brinks fascinirana je vožnjom kamiona. Ona već odavno ima vozačku dozvolu. Ali “starica” iz Dislakena se vratila u autoškolu, i sada sjeda za volan kamiona od preko 16 metara.

https://svijet-kamiona.com/vozacico...z6_KC7jh7n0NfVLtDnJ5-q84SrPwG5oOI6FVfUf9I-6yM

Eto, sad još samo da nađe posao.

Ma ja mislim da sve ove žene zaslužuju divljenje
Jesam za jednaka prava, ali opet postoje poslovi koji su lakši za muškarce i suprotno, tako da se stvarno divim ovim ženama, ne može svaka da vozi kamion, većina njih ne zna ni auto da vozi kako treba mislim to je samo realnost :)

🤣🤣
Meni je čak i simpatično kad smo tako nekad nesnađene u saobraćaju
To je zato što si verovatno mlada i lako prihvataš pokoru. Kasnije ti neće biti simpatično kad svakav kvazifanđo nađe za shodno da ti drobi (jer misli ako je Fanđo muško, on muško, da je logično i on Fanđo) a i nisu više tako nežni jer im više nisi zanimljiva, slatka i bleskasta.:z;:
Tkd...na vreme se stavi na pravu stranu, stranu pravde i istine koja kaže da su žene u najmanju ruku jednako dobri vozači kao muškarci. :metla:

To je zato što si verovatno mlada i lako prihvataš pokoru. Kasnije ti neće biti simpatično kad svakav kvazifanđo nađe za shodno da ti drobi (jer misli ako je Fanđo muško, on muško, da je logično i on Fanđo) a i nisu više tako nežni jer im više nisi zanimljiva, slatka i bleskasta.:z;:
Tkd...na vreme se stavi na pravu stranu, stranu pravde i istine koja kaže da su žene u najmanju ruku jednako dobri vozači kao muškarci. :metla:
Ma baš me briga ko šta kaže, meni je najbitnije da bezbedno stignem tamo gde sam krenula
A Fanđo, pa rođeni smo na isti datum možda je to neki znak, možda ću vremenom biti veći Fanđo od njih 😆

Back