Žene profi vozači.

Vozačicom kamiona postaje sa 66 godina, ‘baka’ želi početi voziti šleper u ranim 70-ima​

1694182019036.png

U dobi od 66 godina dobiva vozačku dozvolu za kamion sa poluprikolicom. To se nedavno dogodilo u Njemačkoj, piše novinski portal Rp-online.de

66-godišnja Crista Brinks iz grada Dislate svoju je vozačku dozvolu C + E dobila u auto školi Mende & Meidel i sada može voziti kamion s poluprikolicom. Crista Brinks fascinirana je vožnjom kamiona. Ona već odavno ima vozačku dozvolu. Ali “starica” iz Dislakena se vratila u autoškolu, i sada sjeda za volan kamiona od preko 16 metara.

https://svijet-kamiona.com/vozacico...z6_KC7jh7n0NfVLtDnJ5-q84SrPwG5oOI6FVfUf9I-6yM

Eto, sad još samo da nađe posao.

Ma ja mislim da sve ove žene zaslužuju divljenje
Jesam za jednaka prava, ali opet postoje poslovi koji su lakši za muškarce i suprotno, tako da se stvarno divim ovim ženama, ne može svaka da vozi kamion, većina njih ne zna ni auto da vozi kako treba mislim to je samo realnost :)

Što poslovi za muškarce da riknemo ranije kao što to statistike govore?
Pa ne, samo pričam realno, muškarci su fizički jači, možemo mi da se dokazujemo koliko god, ali priroda je tako htela, da vi budete fizički jači, da mi budemo bolje u nekim drugim poslovima, vi u nekim trećim itd
Ali svakako podržavam žene kamiondžije legendice !

🤣🤣
Meni je čak i simpatično kad smo tako nekad nesnađene u saobraćaju
To je zato što si verovatno mlada i lako prihvataš pokoru. Kasnije ti neće biti simpatično kad svakav kvazifanđo nađe za shodno da ti drobi (jer misli ako je Fanđo muško, on muško, da je logično i on Fanđo) a i nisu više tako nežni jer im više nisi zanimljiva, slatka i bleskasta.:z;:
Tkd...na vreme se stavi na pravu stranu, stranu pravde i istine koja kaže da su žene u najmanju ruku jednako dobri vozači kao muškarci. :metla:

To je zato što si verovatno mlada i lako prihvataš pokoru. Kasnije ti neće biti simpatično kad svakav kvazifanđo nađe za shodno da ti drobi (jer misli ako je Fanđo muško, on muško, da je logično i on Fanđo) a i nisu više tako nežni jer im više nisi zanimljiva, slatka i bleskasta.:z;:
Tkd...na vreme se stavi na pravu stranu, stranu pravde i istine koja kaže da su žene u najmanju ruku jednako dobri vozači kao muškarci. :metla:
Ma baš me briga ko šta kaže, meni je najbitnije da bezbedno stignem tamo gde sam krenula
A Fanđo, pa rođeni smo na isti datum možda je to neki znak, možda ću vremenom biti veći Fanđo od njih 😆

Back