Zene prateci modu unistavaju kucni budzet

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Najstarijeg sina zena, odera....

Pre neki dan me zvao telefonom da me pita da mu dam nesto novca u zajam. Morao sam mu dati.

A rade oboje, kad sam ga pre pitao sto nemas para on je prvo cutao, a sad kad trazi uzajam onda mi je morao reci.

Sve potrosi snaja na garderobu....

I verujem da to nije jedini slucaj da je tako 60 % porodica u Srbiji. Rekao sam mu da mora da povede racuna o tome...

Vecina zena cast izuzetcima trose veliki deo novca na cizmice, bundice, tasnice, bluze, kaputice itd......
Unistavaju kucni budzet...

Cela porodica pati zbog njezinog hira.....
Nema se racuni platiti, slabo se cela porodica hrani, deca nemaju osnovne skolske stvari.

Sta mislite o tome i kako spreciti?

Ти уопште не познајеш жене.

Vecina zena cast izuzetcima trose veliki deo novca na cizmice, bundice, tasnice, bluze, kaputice itd......

Nema se racuni platiti, slabo se cela porodica hrani, deca nemaju osnovne skolske stvari.

Ovo nikako ne važi za većinu žena, kao ni za većinu muškaraca. Većina ljudi je odgovorna prema svojoj porodici. Tamo gde je situacija ovakva kakvu je opisujes, problem je mnogo veći od novca i šopinga.

Eh da je to tako lako, pogotovo sto on zivi kod nje.

A kako vi regulisete kucni buzdet, kod koga stoji novcanik i ko barata novcem?

Nije tebi lako, veceg zenomrsca odavno nisam srela.

Vecina zena prvo kupi djeci, pa u kucu pa suprugu (cigare i pivu :zcepanje:) a njoj koliko i ako sta ostane.

U tvom slucaju posto sinu nisi kupio stan i on zivi kod zene mora da cuti jer ako mu se ne svidja moze da se izseli, a posto se zena ponasa tako nerazumno vjerovatno to i zeli....

Konkretno kod mene kada legnu plate, platimo sve racune, suprug i ja uzmemo sebi otprilike koliko nam treba za mjesesne troskove a ostatak stoji na jednom mjestu i po potrebi uzimamo kako kome zatreba, nikada nije bilo moje i tvoje pare, sve je nase tako i trosimo nekada on vise nekada ja mada ne vodimo precizno knjigovodstvo :) ko je koliko potrosio.

Da se spreciti lako, tako sto muz pocne da rasipa novac mnogo vise nego zena, te onda ona mora da se uozbilji i spasava brod koji tone.
Para, doduse, opet nece biti.
Nego, neki dzangrizavac ti je hakovao nalog. :mrgreen:

Ne mislim bas da je vecina u pitanju. Ali one koje to rade imaju kvrc u glavi, najcesce se radi o osobama koje zadovoljavaju emotivnu potrebu putem spoljasnjih elemenata, jer ne mogu da je zadovolje nekim unutrasnjim ispunjenjem. Takodje moze da se radi o teskoj frustraciji, o zenama koje su kao mladje bile zapostavljane, ponizavane, mada i to se u svojoj sustini opet svede na ispunjenje emotivne potrebe. Okreni-obrni emocije nam diktiraju zivotni put. A one se bore sa nezreloscu svojih tako sto neuroticno trose novac na garderobu koju najcesce ni ne obuku.

Ne mislim bas da je vecina u pitanju. Ali one koje to rade imaju kvrc u glavi, najcesce se radi o osobama koje zadovoljavaju emotivnu potrebu putem spoljasnjih elemenata, jer ne mogu da je zadovolje nekim unutrasnjim ispunjenjem. Takodje moze da se radi o teskoj frustraciji, o zenama koje su kao mladje bile zapostavljane, ponizavane, mada i to se u svojoj sustini opet svede na ispunjenje emotivne potrebe. Okreni-obrni emocije nam diktiraju zivotni put. A one se bore sa nezreloscu svojih tako sto neuroticno trose novac na garderobu koju najcesce ni ne obuku.

Тачно је да има компулзивних купаца међу женама али ретко ће која да упропасти породицу у то име.

Сироте жене углавном гледају да обрадују децу нечим новим, ако их имају. Мислим, судим по себи.

Тачно је да има компулзивних купаца међу женама али ретко ће која да упропасти породицу у то име.

Сироте жене углавном гледају да обрадују децу нечим новим, ако их имају. Мислим, судим по себи.

pronadjoh se u ovoj recenici, izadjem jutros na pauzu da vidim sebi neku haljinicu treba da idemo na neko slavlje a ja nemam sta da obucem :( elem prolazim pokraj butika djecije odjece a na izlogu prlepa trenerkica, udjem kupim i vratim se u kancelariju :) pauza istekla a ja nisam zavrsila on zbog cega sam izasla, a vikend pred vratima :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back