Zene pitaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni je ta memorijska pena za spavanje, to sto ide na dusek UZAS!
Ili mekani duseci UZAS!

Upadnem, ne mogu se okrenuti, odvratno...
Mi smo uzeli za bracni najtvrdji dusek, dobro za kicmu, za spavanje, za decu da skacu... Za sve aktivnosti :)

affro, moji roditelji imaju dormeo naddues i prezadovoljni su.
ja kao cicak, ne volim to mekano, isto imam osecaj da ne mogu da se okrenem. mi isto imamo najtvrdji dusek koji je bio u ponudi, milina za spavanje

affro, moji roditelji imaju dormeo naddues i prezadovoljni su.
ja kao cicak, ne volim to mekano, isto imam osecaj da ne mogu da se okrenem. mi isto imamo najtvrdji dusek koji je bio u ponudi, milina za spavanje

...imaju moja deca i nije premekano nego nekako taman, isto dormeo...meni je to skupo, pa trazim neku jeftiniju opciju...
...moj krevet je inace bio toliko tvrd da su moje obe cerke govorile kako je parket mek ko dusa u odnosu na spavanje na mom krevetu..medjutim, vremenom je
popustio na mestima i nekako postao neravan i manje mi je udoban..mada mislim da je to sad sve vise zbog moje noge i mog nepravilnog hodanja pa me u toku
dana zaboli i levi kuk i kicma, sve zbog prebacivanja tezine sa desne na levu stranu...mozda mi zbog toga treba nesto udobnije za spavanje, iako sam se
svojevremeno klela u moj tvrdi krevet...hbg godine i defekti pocinju da uzimaju danak....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back