ŽENE, OBAVEZNO PROČITAJTE!

Znate li:

Da su slučajno lutke iz izloga prave žene,

bile bi premršave za rađanje djece.

Da je Barbie prava žena, morala bi hodati na sve četiri,
jer s njenim proporcijama nije moguće uspravno stajati.

Na svijetu ima tri milijarde žena koje ne izgledaju kao supermodeli

i samo njih osam koje tako izgledaju.

Marilyn Monroe je nosila veličinu 42.
Uzmite u obzir da su se konfekcijske veličine posljednjih godina znatno promijenile.
Ondašnja veličina 42 je danas 46 !
A Marilyn Monroe je bila seks-simbol i nikad nitko od nas nije rekao "Uh, al' ova ima debelu guzicu!"
mail

Prosječna žena ima oko 66 kg.

Fotografije modela u novinama su retuširane,

dakle ni te cure nisu savršene (ako je to uopće nekome lijepo...)

Ispitivanje provedeno 1995. pokazuje da se 70% žena osjeća
deprimirano nakon što su 3 minute listale modni časopis.

(Kome se tako nešto već nije dogodilo???)

Prije 20 godina supermodeli su imali oko 8% manje kilograma od prosječne žene.
Danas 23% manje.

Jedan je profesor engleskog jezika na ploču napisao:
"woman without her man is nothing"
i tražio od učenika da stave interpunkcijske znakove.
Dečki su napisali: "woman, without her man, is nothing".
Djevojke su napisale: "woman! without her, man is nothing"
(Što nekoliko znakova može učiniti! I kako su samo već u školi djevojke pametne...)

Cure, mi smo najjače!!!!!!!!!!!!!!

Mislim da interesantnost nečija dolazi iznutra. Izvire iz zadovoljstva samim sobom,svojim životom, uspesima, ispunjenošću na ličnom, poslovnom i porodičnom planu. prelepe žene a i muškarci umeju izgledati kao aveti a opet, one obične prosto zrače....ma nema toga ko se ne okrene za njima jer plene zadovoljstvom.
Svakako ne volim ni ekstremne mršavosti kao ni gojaznosti....kao uostalom nikakve ekstreme.
Da ne promašim temu........meni se ovako nešto dopada.....

jednostavno, elegantno......ništa na izvolte, već samo nagovešteno.....lepota koja traži vreme da se spozna

LJILJA MMM;bt81394:
Mislim da interesantnost nečija dolazi iznutra. Izvire iz zadovoljstva samim sobom,svojim životom, uspesima, ispunjenošću na ličnom, poslovnom i porodičnom planu. prelepe žene a i muškarci umeju izgledati kao aveti a opet, one obične prosto zrače....ma nema toga ko se ne okrene za njima jer plene zadovoljstvom.
Svakako ne volim ni ekstremne mršavosti kao ni gojaznosti....kao uostalom nikakve ekstreme.

jednostavno, elegantno......ništa na izvolte, već samo nagovešteno.....lepota koja traži vreme da se spozna
Ali ništa ako ne zna da piše pesme.
ps. da nisi ovo ti na slici Lj.Od tebe može svašta da se očekuje.Znaš kakvu te majka rodila.;)

LJILJA MMM;bt81394:

Bravo LJILJO:klap:...Ovo je prava mera...i potpuno delim tvoje misljenje...:ok::klap::cmok2:

petrana;bt81416:
ja sam htela da pocnem da seerem, kako jeste, mi se zezamo, a to je ...
i odustala sma tada od filozofiranja, jer vi se bas lepo zezate
a onda sma nasla u slici ono sto sam htela da pricam evo:

ogledaloiluzijeyi5.jpg

girl_walking_in_the_hazy_light.jpg
O petrana al si romantična al ovde si na pogrešnom blogu proglasiće te za nepoželjnu pobogu,ali zbog tih bosih nogu dobrodošla na mom blogu:heart:

Back