Žene nešto da pitam

Drug i drugarica da li pristati na prijateljski seks ili čuvati to drugarstvo?

Da li posle perioda seksa može da se nastavi gde se stalo a to jest kod drugarstva

?

Pa ima ljudi koji se druze sa bivsima itd. tako da ne vidim zasto da ne. Podrzavam veze/ljubav nastale nakon prijateljstva i mogu biti jako iskrene i kvalitetne veze.

Muskarcima ovo obicno vise lezi nego zenama, jer se muskarci teze zaljubljuju i nije im problem da imaju sex bez ljubavi dok je sa zenama drugacije,

...može, može... podaj se...:lol:

Ma mursh tamo

:)

Pazi, muškarac nikad nije čist prijatelj sa ženom, nego je uvek posmatra i kao seksualni interes. Zato ništa neće biti izgubljeno Kavsanjem.

A ako to drugarstvo datira još iz vrtića ?

I uvek ste se družili sa manjim prekidima gde se niste videli ali ste se čuli telefonom
I dodje vreme nadje ti se kad ti je najgore i pomaže ti da sortiras ruševina

ne treba kvariti prijateljstvo
tako bar ja mislim

Da

Sad ja nesto mislim

Npr. Razvede se i konta u ovu kuću više netje muskarac i zbilja ti dobro ide biti sam sa decom , drug navrati kad god želi npr. Noću posle svirke pozvoni na vrata upusti ga u stan ona ode nastaviti spavati on vršlja po kuhinji i zaspe na tvom kauču .

Ima devojke kako da ne i kad god ima devojku vama se slabije javlja što je normalno i tako mu dodje da vas upozna sa devojkom i čim vas upozna sutra dan javlja "nismo više skupa" Zatim opet svakodnevno dolazi na doručak ručak ili večeru kad čuje da vas neko startuje on popizzdi načisto
I tako mislim

Da se u nje pa i u njega nakupilo seksualne vibracije da tu mora doći do nečega jer to svakako nije nekako normalno

Da li se ovo desava posle duze veze jednom od vas dvoje, mislim da li si ti ili on bili u vezi i doslo je do raskida.
Ako je tako bolje sacekajte neko vreme.
A sve zavisi i od toga koliko ste dobri drugari, nekad moze da se posle sexa nastavi drugarstvo nekad ne, sve zavisi i od toga sta zelite oboje tog trenukta a i kasnije,samo sex ili nesto ozbiljnije. Dobro razmisli o svemu.

- - - - - - - - - -

Zatim opet svakodnevno dolazi na doručak ručak ili večeru kad čuje da vas neko startuje on popizzdi načisto
I tako mislim
Dok sam pisala odgovor vidim da je bilo jos pisanja, taj drug sto dolazi ne dolazi samo iz drugarstva on bi hteo nesto vise i ako bi bilo sexa, zapocela bi moguce i neka veza, pitanje je da li ti zelis vezu sa njim ili samo drugarstvo.
Mozda bi bilo dobro da sednete i razgovarate, mozda ces posle toga znati na cemu si i sta ti je najbje uraditi.

Back