Zene negiraju

Zene ne budite smijesne...
Laze svaka koja kaze da ne zeli da se uda..
Ona koja prica da voli da bude SLOBODNA, bez obaveza i da se ''kiki '' do besvijesti plasira sve to samo kao ''odbrambeni mehanizam'' jer nema ono sto joj j potrebno( ipak je ona zena...), a to je cvrst zagrljaj, sigurnost, toplina i prije svega ljubav...
Stvarno ste me presmijale...
Nekako lunarno rečeno :lol:

Ispred svog praga nemam potrebe da metem, jer ni ne mrvim zato sto nisam krmce, nego covek.

A tebi sto je hitna udaja, a ne mozes nikoga naci nisam ja kriv, zato te lepo molim da se ne istresas na meni, nego da poslusas moj savet koji u svom sastavu sadrzi sledece:
Najbolje ti je da se opustis i da o tome ne razmisljas, jer ces manje siriti tipovima tvoju tkzv. hitnost za brak. Tada ces imati 100 puta vece sanse, i ujedno ces shvatiti da ti je jos uvek rano. Zato prepusti se zivotu i uzivaj odnosno daj pi,cu tipovima i ne stedi je.

sinke...ne sjećam se da sam rekla da mi je potreban savjet, pa se ubuduće uzdrži od davanja istih...ja biram savjetnike...:lol:

ili kratko i jasno...pali...:lol:

sinke...ne sjećam se da sam rekla da mi je potreban savjet, pa se ubuduće uzdrži od davanja istih...ja biram savjetnike...:lol:

ili kratko i jasno...pali...:lol:

Nisam ni sumnjao da ti savet nece pomoci, a to nije ni bio savet, nego konstatacija. Ovo je ipak tema na koju se pise.

A za to "pali" eto iz toga se vidi da fali tebi muska ruka.:lol:

pa,nemoj sad,sinke,sam sebi da skačeš u usta...ti si rekao da je bio savjet,nisam ja...:lol:

pali...i dalje...:lol:

U zelji da ti pomognem, ali ti si vec duboko zagazila u problem, odnosno u nemogucnost udati se, pa si ljuta.

Umesto da se veselis mozes se torbat sa kim god zelis, a niko nece biti ljubomoran.

Evo R bi ti prvi ucinio uslugu iako mu se ne svidjas. Oduvek je bio dzentlmen:lol:

U zelji da ti pomognem, ali ti si vec duboko zagazila u problem, odnosno u nemogucnost udati se, pa si ljuta.

Umesto da se veselis mozes se torbat sa kim god zelis, a niko nece biti ljubomoran.

Evo R bi ti prvi ucinio uslugu iako mu se ne svidjas. Oduvek je bio dzentlmen:lol:

a šta tebi fali ? :lol: mislim,kakav je to način...drugima trpaš vruć krompir u ruke,a ti se izvlačiš...:lol:

Back