Sanja08
Aktivan član
- Poruka
- 1.186
Hellen nije,
Tema nije ni zlonamerna,niti jaz medju polovima
Ja izuzetno postujem dosta zena,volim zene i znam da ima zena zmajeva i nisam gay niti cu ikada biti.
Ali kad imas neki problem koji ti se cini dosta komplikovan zbog vise stvari da ne navodim(deca...itd),moram negde da nadjem koristan savet da resim problem na najcivilizovaniji nacin skladno 21 veku
Rekao sam za muska prava. U cemu je problem,tu se ne bi radilo o svim zenama ovoga sveta nego o zenama nasilnicima kojih ima i uvek ih je bilo a bice ih jos vise.
Kao sto ima i muskaraca nasilnika i dobrih,tako i kod zena. Ne vidim razloga za neku zlu nameru,kao sto hellen kaze
Pozdrav
Kad već kažeš da voliš i poštuješ žene, pretpostavljam da voliš i poštuješ i svoju ženu. Bilo bi nepristojno da ulazim u to zašto i kako je ona klonula duhom i posegla sa alkoholom ali verovatno u vašem odnosu postoje razlozi za to. Kao zabrinutom suprugu savetujem ti se da se obratiš Centru za socijalni rad i da u saradnji sa njima pomogneš svojoj ženi i svojoj porodici, koja verovatno puno šta trpi zbog takvih okolnosti. Naravno, kao svaki primereni partner morao bi zajedno sa njom proći kroz sve ono što će pomoći i njoj i tebi a to su redovni odlasci u savetovalište i naravno lečenje od alkoholizma. Ne može se ona sama izboriti sa onim što je pritiska i sa tom bološću a sama tvoja zabrinutost nije od pomoći ako ne preduzmeš sve što je potrebno za njeno izlečenje. Ne okreći se samosažaljenju već se hitno obrati ljudima od struke. Uostalom, zajedno ste da podižete jedno drugo kad jedan klone, eto sad je na tebi da ispuniš svoju ulogu u tom partnerstvu