Zene na stiklama imaju drugacije misljenje

:-P ahahahahaha.....
Izuzimajuci mene koji sam zaista prilicno nizak, moram da te pitam koliki bi to trebalo da budu srpski muskarci da bi ti bila zadovoljna.
Koliko ja vidim, vecina muskaraca je bar 180-185.
To uopšte nije malo.
Ti se onda kreci u blizini košarkaških i odbojkaških klubova, tamo su svi preko te visine :mrgreen:
slazem se ovde sa gazelom
a ako imas oko 174-5 ko ja 180 ti je malo.
ja volim oko 190 taman je malo visi a ne previsok.
a sa nizim mislim da nikad ne bih mogla da budem :neutral:
OKo 190 cm, da bih mogla da nosim stikle..:p
To oni kazu da su 185 cm, a koliko su visoki to je vec pitanje. Muskarci vole da dodaju sebi na visini...;);)
Glupo bi bilo da sam u vezi sa nekim ko je visok kao ja i da onda obujem stikle od 15 cm , zar ne?
muhahah to sam i ja primetila,kao iste smo visine a oci mu tipa u visini sisa...i onda kao ma ne ne,visi sam od tebe...yeah rigrht :lol:

slazem se ovde sa gazelom
a ako imas oko 174-5 ko ja 180 ti je malo.
ja volim oko 190 taman je malo visi a ne previsok.
a sa nizim mislim da nikad ne bih mogla da budem :neutral:

muhahah to sam i ja primetila,kao iste smo visine a oci mu tipa u visini sisa...i onda kao ma ne ne,visi sam od tebe...yeah rigrht :lol:

Zato ja žene koje su dosta više od mene, zamolim da sednu jer će mi biti neprijatno da se umesto njima, obraćam njihovim si.sama :mrgreen:

Zato ja žene koje su dosta više od mene, zamolim da sednu jer će mi biti neprijatno da se umesto njima, obraćam njihovim si.sama :mrgreen:
:lol: :lol: iskusno :D

nego kad vidim nekog dobrog tipa u sedecem polozaju,uvek strepim da li je nizi slucajno kad ustane i silno se razocaram ako jeste :lol:

a desilo mi se nedavno sedim na podu negde i cirkam,vec se napila,kad prilazi mi neki tip i krece da me muva,nije los onako, al ja onako pijana ne mogu da procenim koliko je visok i vec se nerviram...spao mi kamen sa srca kad se ispostavilo da je visi :lol:

Back