Zene, na sta su sve spremne....

Janjaaaa

Zainteresovan član
Poruka
290
Iznecu vam jednu situaciju i volela bih cuti vase misljenje.

Imam drugaricu koja je sa nekim momkom 7 meseci i to nikako ne funkcionise, ali ona je slaba da stavi tacku.Upoznala je skoro jednog momka i svideo joj se, poljubili su se par puta, nista vise jer ona nije zelela dok ne rascisti sa starom vezim.Ona zivi sa dve devojke koje su joj drugarice i koje su se uveki protivile njenoj ovoj duzoj vezi,a pocele su da se mesaju i sto se tice momka kojeg je upoznala.Vidjaju se sa njim krisom, govore mu kako ne treba da se cuje sa njom i td.
E sad, mene zanima vase misljenje, ja sam joj dala savet da joj to nisu prave prijateljice jer njega poznaju nedelju dana, a nju godinama, i glupo je sto one kao hoce njemu da ispadnu dobrociniteljke i otvore mu oci u mesto da podrze svoju prijateljicu koju dugo znaju, kakva god da je ona.
Sta mislite o tome, da li sam pogreila, ili su drugarice-zene jako losi prijatelji? :think:

Pa nisu joj prijateljice normalno i nije to danas nista cudno

Isto to i ja mislim.One ne znaju da ona zna, jer joj je taj momak pokazao poruke, ali ona folira ispred njih da bi videla koliko su daleko spremne da idu.Tu ima jos jedan problem, ona im je izasla u susret i pre mesec dana im dozvolila kod nje da predju da zive jer ne rade pa dok se ne snadju da ne bi placale stan.Ona ih maltene izdrzava, a vidi sta joj one rade, uzas :sad2:

Isto to i ja mislim.One ne znaju da ona zna, jer joj je taj momak pokazao poruke, ali ona folira ispred njih da bi videla koliko su daleko spremne da idu.Tu ima jos jedan problem, ona im je izasla u susret i pre mesec dana im dozvolila kod nje da predju da zive jer ne rade pa dok se ne snadju da ne bi placale stan.Ona ih maltene izdrzava, a vidi sta joj one rade, uzas :sad2:

pa njen problem ako je tolika koza

Sutnula bih te dve u doope na mesec bi odletele.

Ja licno mrzim kada mi se neko nepozvan, pa makar se i o mojoj najboljoj drugarici radilo, mesa u zivot.

Sutnula bih te dve u doope na mesec bi odletele.

Ja licno mrzim kada mi se neko nepozvan, pa makar se i o mojoj najboljoj drugarici radilo, mesa u zivot.

Bas tako.Medjutim ona sad cuti, one nemaju pojma da ona zna, htela je da ispostuje ovog momka sto joj je pokazao poruke da ne ispadne da je pacenik i papucar kako je odmah otrcao za njenom suknjom da joj kuka.

Ma daj bre duletim ja tu da razbucam taj kokosinjac ima perje leti

Ako pitaš da li si pogrešila što si joj dala savet kakav si joj dala - nisi.
I ja bih joj isto rekla.
Naravno, ako ste dovoljno bliske i ne shvati te pogrešno ili ako si spremna da se možda i naljuti na tebe ili im ( tim drugaricama) prenese to što si je savetovala.
Ako pitaš da li su žene generalno loši prijatelji, moj odgovor je ne.
Ne - generalno,ali retke su one koji su iskreni i odani prijatelji.Uglavnom se tu provlači ljubomora, zavist,sujeta...Verujem da postoji veliki broj žena koje nisu u biti takve ( ljubomorne, zavidne...ono loši prijateljipo difoltu), nego ih takvima učini neka životna okolnost, splet dogadjaja..ili prosto ono - Kako baš ona ( da bude tako lepa, pametna, uspešna, ima dobrog frajera, uspešnu decu, dobar posao, besnu garderobu,ili već nešto od navedenog...u ovom tvom slučaju možda - kako baš ona da ima jednog dečka 7 meseci, i sad evo još jednog da može bira, a mi nijednog...) ili ono kad se, u nekoj od navedenih situacija zapita: A ja? A meni? Pa to poredjenje izazove ljubomoru...kod nekog veću, kod nekog manju, kod nekog trenutnu....a eto neke vole i da malo "umešaju prste"...sve to zavisi od ličnosti..
Po napisanom bih rekla da ste dosta mlade, jer se zrele žene ( u smislu sazrele, odrasle) ne ponašaju tako - bar ne bi trebalo :) A život i vreme i sazrevanje, pa i raznorazne situacije će učiniti da se iskristališu prijatelji...
Jedinim pravim pravcatim prijateljem ( jer sestru u to ne ubrajam, ona po "službenoj dužnosti" mora da mi bude prijatelj - šalim se, naravno - prosto imamo divan odnos), mogu da nazovem svoju kumu, sa kojom se družim punih 26 godina.

Poslednja izmena:

Back