Zene na Muskarcima

znači sa ženama je teško, lakše je na Muškarcima :lol: msm. sa muškarcima, pa se kriješ ovde sad :lol:

nije tesko nego je nemoguce sa zenama sa ovog foruma :mrgreen: ne zele nista :aha: Dok na SL i Cam muvam i kresem :per: vas necu da ne kukate kako vam dolazim na PP i dosadjujem :flert:

- - - - - - - - - -

kanudler eriu i tako neka poput lexe obitava ovde ne vidim nista zenstveno na njima, ko neki klinci iz kraja za fajt

Bassh to samo pretnje i nasilje nigde zenstvenost :rumenka: :lol:

ma to su neke ogorchene lezibejke...samo dostojanstveno :heart:

ajde slonče...
kaži, kad si se ti tamo tako osećao pa sad spominješ tu različite pripadnike populacije

- - - - - - - - - -

neam pojma ja iam tako neki osećaj i svaki put mi bude neprijatno kad kliknem pdf žene
ranije nije bilo tako

ii ti ne lupaj :zag:

- - - - - - - - - -

Bassh to samo pretnje i nasilje nigde zenstvenost :rumenka: :lol:

:rotf:
kod tebe mora posebno da se definiše termin ženstvenost

sprdaj se ti al ja sam ozbiljan...previše je nezadovoljnih likova koji odbijaju i ono malo ženskog čeljadeta što dođe

- - - - - - - - - -

e sad...ako pogledaš drugu jelda stranu medalje, možda su to svi odreda kul likovi, šmekerčine razumeš, iskusni lavovi koje je iskustvo naučilo da žene još više nasrću kad ih gnusno odbijaš, kad si surov... ti vičeš beži a ona ide k tebi...pa na taj način mame lovinu
misim ne znam

one treba da budu zahvalne njima ucine im debelu uslugu samim time sto odu, zamisli da ostanu ko mi i gube vreme po forumu

one treba da budu zahvalne njima ucine im debelu uslugu samim time sto odu, zamisli da ostanu ko mi i gube vreme po forumu

pa i to što kaeš

- - - - - - - - - -

kanudler eriu i tako neka poput lexe obitava ovde ne vidim nista zenstveno na njima, ko neki klinci iz kraja za fajt

eto i s ovim da se složim jednom
mada kanudler ne pripada toj grupi

Back