Žene, možete li da prepoznate kada se dopadate muškarcu?

Možete li da prepoznate kada se sviđate muškarcu?

• Da, ( skoro ) uvek

• Da, ponekad

• Retko ili nikad

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Mislim na situacije sa muškarcima koje upoznajete ili ih znate od ranije, dakle koji su u vašem okruženju i nisu vas startovali. Postoji teza da žene uvek mogu da ''namirišu'' kad se nekome dopadnu pa me zanima da li je tačna.
Могу да осјетим ако ми се мушкарац не допада и ако није серисјки швалер.
Чим ми се свиђа момак, кренем да фантазирам и нисам у стању да оцијеним ни да ли сам му симпатична или ме се гнуша.

ma nema sanse
mogu da provalim ako je providno, mada i onda ne uvek. uglavnom se nadjem u cudu kad mi kaze, a kaze mi kad shvati da ne moze da racuna na moju pamet :lol:
razliku izmedju prija mi tvoje drustvo i zezamo se vs prija mi tvoje drustvo jer me privlacis ne vidim. evo sad se bas pitam da li se svidjam jednom poznaniku ili mu je samo lepo sa mnom a i nisam sigurna da mi je bitno.

Mislim da mi muški to teže prepoznajemo. Dakle, ovde govorim o ''čitanju'' muškaraca...pretežno na neverbalnom nivou.
iskustvo brate vidi se na km..jer mi prosto ne posmatramo zene drugacije kao sto one kazu da ne vide u svakom ''muskarca''..vecinu i ne zele videti jer ga ocekuju na belom konju..to je u vecini slucajeva danas na crnom..to je bitan podatak

Back