Ganfajter
Stara legenda
- Poruka
- 85.049
majstorica je zena od majstoraTema treba da se preimenuje.
Pravilno je " Majstorice"
ne lupaj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
majstorica je zena od majstoraTema treba da se preimenuje.
Pravilno je " Majstorice"
Ministarka je žena od ministra?majstorica je zena od majstora
ne lupaj
U pravu si ti ali to ne menja cinjenicu da je vecina ljudi koji nesto majstorisu, da se tako izrazim, bez obzira da li je musko ili zensko samo poduceno, ne retko I sa slabim iskustvom ali to ne utice na njihovu cenu radaIma majstorica koliko ti duša ište.
Majstor se postaje kad ti stručna komisija da majstorsko pismo kad položiš majstorski ispit.
Svaki zanat ima svoje nivoe, pa je pogrešno nazivati majstorstvom nekakve pokušaje majstorisanja.
Nekako mi se učinilo da se ovde radi o građevinskim poslovima.
Upropašten materijal da se nadoknaditi.
Šta kad se neko oprobava u kiropraktici nakon odgledanih par tutorijala, kao što se oprobava u recimo keramičarskom majstorluku?
Majstorluk i majstorstvo često imaju različita značenja u srpskom jezikuU pravu si ti ali to ne menja cinjenicu da je vecina ljudi koji nesto majstorisu, da se tako izrazim, bez obzira da li je musko ili zensko samo poduceno, ne retko I sa slabim iskustvom ali to ne utice na njihovu cenu rada
Dobro, mislim na ljude koje nude svoje usluge krecenja, malterisanja, postavljanja plocica I slicnoMajstorluk i majstorstvo često imaju različita značenja u srpskom jeziku
Znam, samo ukazujem na isto što i ti hoćeš da kažeš ovom temom, tojes, ako sam ja dobro shvatio šta je temaDobro, mislim na ljude koje nude svoje usluge krecenja, malterisanja, postavljanja plocica I slicno
Ko nema snagu?jer nemaju fizicku snagu za taj postao.
nekad ni ja ne mogu da odvrnem zapeklu cev pa kad mi dodje vodoinstalater kao medved da vidis kako odvrne i zategne
postoje poslovi koje zene mogu da rade (keramicarski radovi, krecenja...) ali postoje i oni koje prosto zbog fizicke snage ne mogu
majstorski posao vecinski zahteva veliku fizicku snagu.
na kraju prosto gletovanje zida koliko treba snage u rukama da ispravis ceo zid... pa pomnozi to sa svim zidovima i sa sobama ...
cak i keramicarski radovi..ne znam da li znas koliko velike sad plocice postoje.. ima ih raznih dimenzija pa i povecih...nisu vise samo 10x10 ili 20 x 20
tezine su im ogromne.. jos ako su i granitne...i muskarac se cesto dobro pomuci samo da ih donese do kupatila..
a sta cemo kad stignu kamionom..prodavac ima obavezu samo da ih donese do stana/kuce, ne i da ih unese..ti paketi su strasno teski..secam se kad su donosili kod mene.. majstori su sa kolicima morali da ih unose u stan i to iz vise tura.
Ko nema snagu?
Nemoj da potežem sliku![]()
kod majstorije ti je ili znas ili ne znasU pravu si ti ali to ne menja cinjenicu da je vecina ljudi koji nesto majstorisu, da se tako izrazim, bez obzira da li je musko ili zensko samo poduceno, ne retko I sa slabim iskustvom ali to ne utice na njihovu cenu rada