Žene, majke, kraljice...da li je ovo u redu?

• Začetnik teme Začetnik teme Em.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moje malo dete ume malo da vrti taj krug, valjda se hulahop zove, drugarica ga naučila u školi. Jel treba sa se zabrinem? :lol:

Mali dečaci...srca su prava:)

Meni se u subotu desilo da sam iz kože izašla. Ima dve godine stariju drugaricu, to je kompleks sa restoranom pa nakon treninga ostajemo i po tri sata da se druže.
Njena mama i ja se zapricale, sekunda je bila u pitanju jer žena govori samo ruski a ja ne govorim pa se napregnem nenormalno da uhvatim neku reč i dece nema. Nema ih nigde, u šumici, na igralištu, u restoranu, na terenu...propali u zemlju. Nije to dugo trajalo ali ipak...krenem na kraju u susedni kompleks vec izbezumljena i udjem u ženski wc a tamo stoji moj severni gnjurac ispred kabine i čeka sa ručicama...sta radiš tu a on će zbunjeno "Sofi piški"...pa sto nije piškila u svom kompleksu ili rekla mami...mnogo su naprednije od dečaka u tom uzrastu, nebo i zemlja, ne znam do kada bi on stajao u ženskom toaletu skupa sa njom tako šašavom...a ona se kreće tako što ga vuče za ruku dok on trčka i ne buni se:lol:

Ti izgleda ne znaš ni šta su hromozomi...oni bukvalno ničemu ne služe sem reprodukcije ćelija jer podpomažu tome da se se dnk tačno kopira i raspodeli pri deobi ćelija...sami po sebi ne određiju ništa.

Мешаш хромозоме и рибозоме....
У оно доле, што личи на твој опис себе, нећу да улазим.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back