zene lije_vodo

• Začetnik teme Začetnik teme radde
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
radde:
One se ne trpaju u sopstvene stvari a kamoli u tudje!?
Hahaha, tacno! Gigule, znam sta si mislio, ali to je pomalo povrsna konstatacija... Vodolije zbog svoje neposrednosti obicno imaju bezopasan komentar na sve, ali razlog je i taj sto su uvek okruzene ljudima, vole ljude i svakoga saslusaju sta ima da kaze. Dobro, skoro svakoga :roll: . A i tad kada nesto prokomentarisu, vise se time ne bave.

tinica:
cekaj, nisam dobro cula, vodolije vole ljude?
hahahahahhahahahhahahhahahhahaha
pre bih rekla zivotinje, al ajde
i ne znam ko je ovaj lik rade i sta hoce od mene?
Tacno! Obozavam zivotinje,zato se i sa tobom druzim 20 i kusur godina draga..
Usput,da nisi zalutala ovde??
I za promenu,radi malo na tom poslu.. :twisted:

gigule:
Chiara hvala na objašnjenju.
Ovde kao da ima pomalo ironije :roll: .
Al stvarno, kad cujem o cemu se radi, kako da ostanem po strani? Jednostavno me skoro sve zanima, sta da radim... Ali opet, ponavljam, to je iz najbolje namere, nista drugo, samo pokusavam da pomognem. Tako valjda i ostale Vodolije.

Chiara:
gigule:
Chiara hvala na objašnjenju.
Ovde kao da ima pomalo ironije :roll: .
Al stvarno, kad cujem o cemu se radi, kako da ostanem po strani? Jednostavno me skoro sve zanima, sta da radim... Ali opet, ponavljam, to je iz najbolje namere, nista drugo, samo pokusavam da pomognem. Tako valjda i ostale Vodolije.

o bože blagi...
bezveze
ne, nema ironije...
stvarno izvini ako si to tako shvatila...
i izvinjenje svim Vodolijama koje su iziritirane mojim postovima...izivnjenje...najiskrenije...

e neću više postovati ovde...
pozz

gigule:
vaga :evil: ženska :evil:
eto sad možete reći da su neke vage nadžak babe...he he he
Ženske Vage nisu nadžak babe, nego su mnoigo osetljive, stalno čitaju između redova i, što je najgore, često pogreše.
Sorry Gigule, možda sam sad ja preterala u proceni, ali takva su moja iskustva s desetinama ženskih Vaga koje me okružuju.

Nestasna Ameba:
gigule:
vaga :evil: ženska :evil:
eto sad možete reći da su neke vage nadžak babe...he he he
Ženske Vage nisu nadžak babe, nego su mnoigo osetljive, stalno čitaju između redova i, što je najgore, često pogreše.
Sorry Gigule, možda sam sad ja preterala u proceni, ali takva su moja iskustva s desetinama ženskih Vaga koje me okružuju.
OK je...mislim o Vagama posebno nemam iluzija jer ih znam...okružena njima a i ja sam jedna od njih... recimo da nisu najsjajnije najlepše najbolje itd.
sorry što skrećem s teme
pozz

Gigule, igrom slučaja sam zaista okružena ženama Vagama i znam da su uglavnom sve na prvi pogled robusne, ali su dušice, jako su nežne iznutra i veoma ranjive. To mi jedino malo smeta kod njih jer uvek moram da biram reči da ne bih ispala dvolična i da se ne bi one uvredile. A s druge strrane, njih uvređenost brzo prođe i opet nastavimo da se družimo delom i zato što ja nisam zlopamtilo i znam zašto ponekad dignu svoj nosić.
Eto, pre nekoliko meseci se na mene nešto naljutila moja snaja s kojom sam imala izuzetno prijateljski odnos, poveravale smo se jedna drugoj, plakale jedna drugoj i sl. Međutim, odjednom kao da se okrenula od mene sasvim. Uopšte ne želi da priča sa mnom, stalno me provocira... Nedeljama sam se pitala šta sam to mogla da kažem ili uradim što bi nju povredilo i nisam mogla ničega da se setim. (Budući da sam Vodolija, umem neodmereno da koristim neke reči, pa se oni koji me ne poznaju lako uvrede ili me ne shvate dobro.)
Ono što me je iznenadilo u celoj toj situaciji jeste to što mi nikad nije rekla šta se to desilo da ona promeni svoje ponašanje prema meni. Jer Vage su prilično iskrene i njihova povređenost im često "ne dozvoljava" da oćute ono što ih boli.
Sad se ja izvinjavam što sam skrenula s teme :wink:

ma budi otvorena...razgovaraj...a ako ona neće, boli te, ti znaš da si učinila ipak nešto da se ono izgladi...

Možda je ona na većem gubitku nego ti,a?

e možda otvorim temu "draga saveta" he he he...ma neee,šala bre.

Ma jok, Gigule, zabole mene da uopste pokusavam da pricam s njom ako vec nece sama. Ja znam da joj nikad nisam zlo pomislila i od prvog dana sam jedina u nasoj porodici prema njoj bila fer, branila je, razumela sam kako je na noz docekana...
Ma, niceg mi nije toliko zao,nije mi ni naseg prijateljstva zao,jedino mi je krivo sto otad klince (imaju ona i moj brat od ujaka troje dece koju obozavam, ne zna se koje dete vise) ne vidjam cesto kao pre. Nece ni u kucu da nam dodje :cry:

Back