bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 27.955
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Do tri, jasno mi je postalo da mi smeta više,Da li pijete kafu ujutro ?
Koliko kafi popijete dnevno ?
Samo si mlađa desetak godina, ali slika i prilika!Ja se ne usudim ni napisati koliko ja kafe dnevno pijem![]()
Njima ne treba reklamaBez reklamiranja molim![]()
Čovek pobego sa svog venčanja, setio se u zadnjem momentuCovek za mene![]()
Čovek pobego sa svog venčanja, setio se u zadnjem momentu![]()
Sanjao sam jednu davno zaboravljenu drugaricu kako mi se hvali: "ponudio mi je da se udam za njega to mi poslednja prilika"Ok, Stojkov jednog ces se dana kajati I gorke suze liti samo da znas
![]()
Sanjao sam jednu davno zaboravljenu drugaricu kako mi se hvali: "ponudio mi je da se udam za njega to mi poslednja prilika"
Ja se probudio sav u znoju htedoj da je potražim na fejsbuku da joj kažem da ne radi glupe stvari pod stare dane![]()
Kakve fajde od matorca?Hvala na savetu![]()
Kakve fajde od matorca?
Samo bi da jede, prdi i ide u kladionicu koja je zamenila kalemegdanski šah
Imala bi silne obaveze a od "onih stvari" - slabo ili bar nikako
Pošteno
kako ide vreme ti ces da izlazis napolje sa zenskom perikom kad ti ovaj tvoj ljosneAla sam ponosan na sebe i svoje tehnike odbijanja
Kad sam bio mlad pričao sam da mi mali
Sad pričam da ne radi
eto vam ga sad za ono: "imam ljubomornog dečka" a sama izbacuje djubre iz kuće e pre toga se našminka za svaki slučaj
PRC!
![]()
spadaš u gupu onih koji piju kafu na litre..volim kafu ali nisam toliki fan..Ta sam![]()
Ne, pijem 1-2 ali velikespadaš u gupu onih koji piju kafu na litre..volim kafu ali nisam toliki fan..
Jutarnja je obavezna ( bez obzira na smenu ).Da li pijete kafu ujutro ?
Koliko kafi popijete dnevno ?