- Poruka
- 131.903
Jel to ok?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je li kao predigra?Jel to ok?
a jok ja inace dajem teme iz privatnog zivotaТо си сад измислио![]()
Ако си добио батине, сигурно си заслужио!a jok ja inace dajem teme iz privatnog zivota![]()
Tab vrati se u pp da dovršimo posao, opet ćeš kasnije biti umorana jok ja inace dajem teme iz privatnog zivota![]()

mislis pre je mlatilaАко си добио батине, сигурно си заслужио!
И не верујем да те је баш тукла![]()
Prijavi Socijalnoj Sluzbi, i da te zbrinu u Sigurnu Kucu.mislis pre je mlatila![]()
Сигурно си погрешно схватио ако те, рецимо, окрзнула тигањем по главиmislis pre je mlatila![]()
Žene obično biraju muškarca po modelu svog oca.Jel to ok?

dobro je..nisi rekla da je mlatila praznu slamu tiganjemСигурно си погрешно схватио ако те, рецимо, окрзнула тигањем по глави![]()

jel bolje to ili da mu je odsekla djoku kao sto rade ove azijatkinje?Guglaj "žena sekirom ubila muža na spavanju"![]()
voliš da te žene bičuju po guzi, a priznaja jok ja inace dajem teme iz privatnog zivota![]()

Ne sjećam se da si u porodiciAha tuku nas verbalno ,uz pomoc satanista koji bi da uniste porodicu
Žene obično biraju muškarca po modelu svog oca.
I to je odgovor na pitanje - "onakva ribetina a izabrala onog tetoviranog klempavog retardiranog majmuna koji ne ume ni da napiše prostu"
Takav joj i tata, pobogu...
E medjutim, žene koje su u detinjstvu imale ekstremno zatucane roditelje koji decu napravili samo "da ne priča svet" a pogtovo tamo gde se "čekalo muško" makar bilo i iz petog pokušaja e tu počinje zajeb...