Zene koje su imale vise muskaraca!!!

e jbg...na osnovu čega znaš da nije ako joj ne daš šansu u startu :lol:

mislim možemo ovako do sutra

pa daš joj šansu u startu u svakom slučaju, ne možeš znati prošlost nekoga koga si tek upoznao. s druge strane, kad već nekome daješ šansu onda moraš imati ideju na osnovu čega... na osnovu čega veruješ da će se promeniti, moraš imati konkretan motiv na umu. i zato sam te pitao, koji motiv smatraš odgovarajućim?

..........

Molim moderaciju da citat ostavi radi originalnosti.

Nekada su zene u brak ulazile nevine. To je imalo puno dobrih strana, manje losih. Danas zene, devojke su bukvalno pregazene. Sta ona moze ponuditi tako istrosena?! Sa sobom vuce ogroman teret proslosti.

Da ne preteruješ sa tim "bukvalno" I sa objektom "žena" . Ti si još uvek ograničen lažnim moralom. Ma šta ti to znači i termin pregažena? :dash:

Kad udje u bračne vode ni jedna ne nosi sa sobom teret prošlosti. Kao što ga ni mi ne nosimo. Ako muškarac bude bio ono što treba da bude muž ničija prošlost se u braku neće pominjati. A da te pitam. Ti bi ***** ali ne i da ti žena bude jebena? Jel da? A najgore je to što je pila kafu ponekad u kafiću sa nekim a mislila kako bi bilo dobro sa njim se pojebati, pa to nije uradila? :(

Ja imam drugaricu koja je bila profy "rava" neko vreme......i kad sam te godine otisao kod nje kuci na seks, rekla mi je da sam joj 65-ti u toj godini, a bio je avgust. Posle se udala i dobila cerku. Muzu je rekla da se bavila pruzanjem usluga. Cak me i upoznala sa njim. Pa je zvala i mene i moju kevu na rucak kod njih. I danas smo u dobrim odnosima.

Teoretski, ljubav lepo zvuči malčice je drukčije u praksi..eto, da imam ćerku ne znam kako i šta reći, ne znam ni dal bi išta trebalo nekom savetovati na tu temu..ali...

Ja da imam cerku.....savetovao bih je da upozna sto vise muskaraca u zivotu. Ne da mora sa svakim od njih da ima seks......ali da im upozna karaktere......da ume da ih "chita" kako se sutra ne bi udala za prvog na kog naleti a da se ispostavi da je neki kreten.

Ja imam drugaricu koja je bila profy "rava" neko vreme......i kad sam te godine otisao kod nje kuci na seks, rekla mi je da sam joj 65-ti u toj godini, a bio je avgust. Posle se udala i dobila cerku. Muzu je rekla da se bavila pruzanjem usluga. Cak me i upoznala sa njim. Pa je zvala i mene i moju kevu na rucak kod njih. I danas smo u dobrim odnosima.

blago njenom mužu, usrećio se čoek...:fdlan:

- - - - - - - - - -

u jednoj godini 65, a ko zna koliko godina se bavi kyrvanjem...:lol:

Ja da imam cerku.....savetovao bih je da upozna sto vise muskaraca u zivotu. Ne da mora sa svakim od njih da ima seks......ali da im upozna karaktere......da ume da ih "chita" kako se sutra ne bi udala za prvog na kog naleti a da se ispostavi da je neki kreten.

Sve to, vrlo lako, može da se otrgne kontroli..mislim da je za žensko čeljade najbolji savet da sluša isključivo samo svoje srce a ne okolinu..
Srce se malo teže daje pa je to možda ono na šta treba baciti akcenat...
Nisu babe za džabe izmislile ljubav...:lol:

Sto bi rek'o moj ujak: "Dzaba ti cerko i pamet, i lepota, i sve sto postignes, ako se udas za neku budalu koja ce te unistavati"...

Sve to, vrlo lako, može da se otrgne kontroli..mislim da je za žensko čeljade najbolji savet da sluša isključivo samo svoje srce a ne okolinu..
Srce se malo teže daje pa je to možda ono na šta treba baciti akcenat...
Nisu babe za džabe izmislile ljubav...:lol:

Bolje neka poslusa razum, po mogucstvu, tek posle 30-te godine. I meni srce kaze da poletim za Stanijom i "Spermom Afrikom" ali je mozak uvek tu da ti sugerise da sam jedan obican zlatiborski vo koji se napalio :)

- - - - - - - - - -

Sto bi rek'o moj ujak: "Dzaba ti cerko i pamet, i lepota, i sve sto postignes, ako se udas za neku budalu koja ce te unistavati"...

Ehhhhh.....koliko unistenih zenskih sudbina lezi iza tvojih reci.

Back