gost 367210
Poznat
- Poruka
- 9.236
Što je bitan motiv ako se promena desila? Što insistiraš na formi umesto da prihvatiš suštinu ako je već tu?
na osnovu čega znaš da se promena desila?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što je bitan motiv ako se promena desila? Što insistiraš na formi umesto da prihvatiš suštinu ako je već tu?
na osnovu čega znaš da se promena desila?
e jbg...na osnovu čega znaš da nije ako joj ne daš šansu u startu
mislim možemo ovako do sutra
..........
Molim moderaciju da citat ostavi radi originalnosti.
Nekada su zene u brak ulazile nevine. To je imalo puno dobrih strana, manje losih. Danas zene, devojke su bukvalno pregazene. Sta ona moze ponuditi tako istrosena?! Sa sobom vuce ogroman teret proslosti.
Teoretski, ljubav lepo zvuči malčice je drukčije u praksi..eto, da imam ćerku ne znam kako i šta reći, ne znam ni dal bi išta trebalo nekom savetovati na tu temu..ali...
Ja imam drugaricu koja je bila profy "rava" neko vreme......i kad sam te godine otisao kod nje kuci na seks, rekla mi je da sam joj 65-ti u toj godini, a bio je avgust. Posle se udala i dobila cerku. Muzu je rekla da se bavila pruzanjem usluga. Cak me i upoznala sa njim. Pa je zvala i mene i moju kevu na rucak kod njih. I danas smo u dobrim odnosima.
Ja da imam cerku.....savetovao bih je da upozna sto vise muskaraca u zivotu. Ne da mora sa svakim od njih da ima seks......ali da im upozna karaktere......da ume da ih "chita" kako se sutra ne bi udala za prvog na kog naleti a da se ispostavi da je neki kreten.
Ja da imam cerku.....savetovao bih je da upozna sto vise muskaraca u zivotu. Ne da mora sa svakim od njih da ima seks......ali da im upozna karaktere......da ume da ih "chita" kako se sutra ne bi udala za prvog na kog naleti a da se ispostavi da je neki kreten.
Sve to, vrlo lako, može da se otrgne kontroli..mislim da je za žensko čeljade najbolji savet da sluša isključivo samo svoje srce a ne okolinu..
Srce se malo teže daje pa je to možda ono na šta treba baciti akcenat...
Nisu babe za džabe izmislile ljubav...![]()
Sto bi rek'o moj ujak: "Dzaba ti cerko i pamet, i lepota, i sve sto postignes, ako se udas za neku budalu koja ce te unistavati"...
to oko nevinosti je ok..........
Nekada su zene u brak ulazile nevine. To je imalo puno dobrih strana, manje losih. Danas zene, devojke su bukvalno pregazene. Sta ona moze ponuditi tako istrosena?! Sa sobom vuce ogroman teret proslosti.