Zene koje su imale vise muskaraca!!!

drdoktor

Elita
Banovan
Poruka
23.062
..........

Molim moderaciju da citat ostavi radi originalnosti.

Nekada su zene u brak ulazile nevine. To je imalo puno dobrih strana, manje losih. Danas zene, devojke su bukvalno pregazene. Sta ona moze ponuditi tako istrosena?! Sa sobom vuce ogroman teret proslosti.

Poslednja izmena od moderatora:
..........

Nekada su zene u brak ulazile nevine. To je imalo puno dobrih strana, manje losih. Danas zene, devojke su bukvalno pregazene. Sta ona moze ponuditi tako istrosena?! Sa sobom vuce ogroman teret proslosti.
wauuu znaci zena tebi sluzi samo kao uski tunel:dash:

evo svesno ostaljam ovaj komentar saznanjem da cegaizbrisati ili mee banovati..

ti si bolestan ponavljam bolestan...
svaka tvojatema je iapunjena mrznjom i hejtom prema zenama bez trunke logike il zdravog razuma..
ono bukvalno ne znam gde da pocnem ne znam sta vise da kazem..
:dash::dash:

- - - - - - - - - -

znaci staje tebi zena?
koja jenjena poeta po tdbi da bude ko ker..
koja jemajketi poenta u nevinosti...po cemu ti je ta kvaljtet ija odo eato je imala 7 momaka...

- - - - - - - - - -

Jos jedan ojađeni Balkanac bez perspektive......Da si postavio temu o poljoprivredi bio bi zanimljiviji......

koliko dobrih temaotvara napolitici toliko me nervira sa temama o zenama...

- - - - - - - - - -

Citat druga clana Ljubote:
Realno,ja smatram da svaka devojka ili žena koja je u sebi posedovala više od jednog spolovila u toku života,drolja kojoj nijedna opracija ne mere pomoći...

..........

sta ona moze ponuditi istrosena?
ooooozbiljno?
oooooooooooozbiljno?

..........

:eek: Uzasi promiskuiteta :lol:

Sirota pregazena zena moze da ponudi bogat sexualni zivot muskarcu sa kojime se nadje i pozele oboje da budu zajedno.
Eto to.

..........

doktore, mislim da ono što ti stoji napisano ispod nick-a, sasvim dobro objašnjava kako ti je uopšte palo na pamet da ovako nešto napišeš
toliko uopštavanje da mi je gotovo simpatično što još uvek neko zaista veruje u takvu notornu glupost

..........

Obzirom da danas u gradu ne možeš naći to što tražiš,
ja ti predlažem da se evakuišeš u planinu
i da pređeš na koze!
Povedi jedno poveće stado sa sobom, da svaki put kad želiš da ga staviš uzmeš jednu neotpakovanu!

ooo, pa gde si Tenzija :lol:

ako sam dobro shvatila, ne radi se ovde o tome da on ne voli da njegovu ženu neko drugi gazi...to niko ne voli...dobro, možda ima i onih malobrojnih koji vole, to je zasebna tema :lol:
elem, on ovde proglašava svaku ženu koja je imala više od jednog muškarca, droljom, i to bolesnom droljom

pa mislim, zaista je isuviše

Back