Žene koje češće doživljavaju vaginalne orgazme preferiraju velike penise

• Začetnik teme Začetnik teme BG5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

BG5

Veoma poznat
Poruka
11.580
Ovo je ozbiljna naučna studija

Poznati Journal of Sexual Medicine objavio je studiju u kojoj su se žene trebale izjasniti vole li više male ili velike penise.

Na žalost većeg dijela muškog roda, ispostavilo se da prosječni penis, onaj dugačak cca 14.9 centimetara, nije dovoljno velik kako bi ženi omogućio dovoljnu količinu vaginalnih orgazama.

Naime, žene koje češće doživljavaju vaginalne orgazme do jedne su se odlučile za velike muške alatke, jer im one omogućavaju stimulaciju cijele vagine, što ih uspješno dovodi do orgazma.

Link http://metro-portal.hr/velicina-penisa-je-ipak-vazna/74831

Па добро, то сви добро знамо.. Ја нисам никад чуо за то да се нека одушевила кад је наишла на ку*ац од 12цм.. И нормално да је битна колико год људи причали да није, чисто употреби логику, већу површину гађа и то је то.. Опет није гаранција добре је*ачине величина, али тај ако ишта зна може да изубија сваку, док ја нпр морам да убацим и ово и оно, мораш боље да дриблаш, ствари су једноставне.

to kad kaže nije bitna veličina, ja nekasko shvatam kao želju da sama sebe uteši, da sebe psihološki spremi ako joj se kojim slučajem zadesi neki majušni wannabekurrčić...
msim čak je i glupo reći ****** za pišu od 12tak cm, jer reč ****** sama po sebi nekako zvuči moćno, stameno, podrazumeva normalne neke dimenzije spolovila...ali ovo ne...ovo je samo kurrčić...

velicina jeste bitna i nije bitna:). znaci, moze d ane bude bitna u smislu kad je skorz prosecan a seks odlican. a kad je veliki moze da bude odlican seks ali odlican seks se ne bazira samo i jedino na VELICINI kurrca. sve ostalo je isto bitno. i duzina trajanja kroz vreme i prostor je mnogo bitna.
ja uvek kazem, dzabe nekome 25 cm ako jebbe cela 3 minuta. mislim, duzina trajnja je cak mozda bitnija od velicine ako cemo tako, po orgazmima i to. ali orgazam sa velikim i orgazam sa onim srednjim je razlicit.

Ne bih rekla da sam vaginalni orgazam ima nesto sa velicinom, vec sa praksom i poklapanjem partnera i sa subjektivnim osecajem jer neke zene ga imaju, a kazu da neke i nemaju...
Mislim, naravno da se raduju krupnijoj erektivnoj alatki od nekog malog stapica, ali ako cemo vec o dimenzijama bitan je malo vise precnik od same duzine, sa jako dugackim polnim organom sam odnos moze biti jako bolan,a muskarca to moze da ometa u penetraciji sto se kaze do mosnica... :rumenko:
I na kraju da kazem da mi je muka od "naucnih besmislenih novih otkrica"...

Da, da, Metro je bas merodavan naucni casopis! Kako to da niko ne uzima u obzir velicinu zenske vagine? Cak i Kamsutra deli polne organe (i muske i zenske) na 3 kategorije (vidi dole), zavisno od velicine. Ne tvrdim da je to strogo naucno korektno, ali bar se priznaju razlike. Dakle kolika velicina penisa nekoj zeni odgovara (na stranu umece itd., itd.) mora da zavisi i od velicine njene vagine.

EQUAL
Men Women
Hare Deer
Bull Mare
Horse Elephant

UNEQUAL
Men Women
Hare Mare
Hare Elephant
Bull Deer
Bull Elephant
Horse Deer
Horse Mare

So basically, if your penis is bigger than her vagina can handle, then your union is unequal, and if your penis is smaller than the depths of her vagina, then, again, it's an unequal union. Good luck deciphering which one you are, or better yet, which one she is.

Cas kazu da je bitna duzina, cas kazu debljina, cas kazu tehnika. Pa onda generalizacije tipa vecina zena voli ovo, vecina muskaraca voli ono i sl. Nebitno sta je u pitanju. Samo bacaju ljude u besmislena razmisljanja. Mislim sve te price o kriterijumima i 'crvenim linijama'(ono u stilu kada se ljudi drze kriterijuma ko pjan plota), po mom misljenju je kretanje u ogranicenom opsegu razmisljanja. Kriterijum i linije kriterijuma su zapravo ogranicenost u posmatranju zivota. A ovakva istrazivanja samo jos vise podsticu ogranicavanje kriterijumima. Al, ok, tako je kako je. Moje misljenje je da se ljudi bespotrebno opterecuju sa tim. Ono sto je priroda dala ili nije dala, ono cime je priroda opremila ili nije opremila nekog i onoliko koliko nam je dato, to nam je sto nam je. Prema tome, bez potrebe se razmislja oko toga. Kada je rec o velicini, duzini, debljini muskog organa, uvek je bilo i uvek ce biti zena koje ce preferirati ovo ili ono. Ali to sto neko nesto preferira ne znaci i nesto sto treba smatrati zdravo za gotovo. Mislim ima preko 3 milijarde zena na planeti. Nadje se uvek za svakog po nesto. Pa na kraju krajeva cak i ako neko i ne nadje, sta je tu je. Bzvz jje razmisljati o tome. Ako nista, tu je i 'najstariji zanat na svetu', kao vecita alternativa i utociste za sve koji nisu u mogucnisti da iz bilo kojih razloga ostvare seksualno zadovoljenje kroz klasican musko zenski odnos(tu alternativu mogu koristiti kako muskarci tako i zene, nezadovoljni svojim seksualnim zivotom). Ako ni tu ne ide(mada za novac obicno sve ide), pa nije smak sveta.

Poslednja izmena:
Ma 'najstariji zanat na svetu(nad kojim se mnogi kao zgrazavaju kao i moralisu) realno i objektivno za dosta muskaraca( ali cesto i za zene(kroz zigolo usluge) jedini nacin da potraze i ostvare seksualno zadovoljenje. Mozda to zvuci pateticno, al ako objektivno pogledamo, tako je. Najprostije receno..da nije najstarijeg zanata na svetu dosta ljudi retko kada bi doslo u situaciju da ima seks. Pa sam zato rekao,'ako ne ide drugacije, onda ostaje da se potrazi utociste u tome'. Sto se zezanja tice, osba koja za pruzanje seks usluga prima novac, boli je uvo da nekog zeza. Dok zaradjuje na svojim uslugama. To sta neko u sebi misli o klijentu(da li mu je mali, da li je ruzan ili ovakav onakav, to je irelevantno. jer cilj je da klijent dobije seksualno zadovoljenje, a osoba koja pruza usluge dobije novac. A sta ce posle toga da u sebi misle jedno o drugom, koga briga. Slicno je i kod veza iz materijalne koristi, kod brakova iz materijalne koristi, sa partnerima, partnerkama koji recimo nisu seksualno privlacni.Ili sa partnerima koji imaju mali polni organ. Ta cinjenica se ostavlja po strani, s obzirom na pozamasnu materijalnu kompenzaciju i udoban zivot. A ono sta neko misli o svom partneru(i nedostatku dimenzija) to postaje irelevantno. Jer dobija ono sto zeli, materijalnu korist, udoban zivot. Kvalitetnijeg seksualnog partnra moze da nadje sa strane, da nadomesti. Kao sto postaje irelevantno i to sta taj neko ko sa nedostatkom dimenzija ulazi u takav odnos misli o samom sebi, s obzirom da dobija ono sto zeli(ima kvazi ljubavni zivot i seksualni snosaj sa partnerkom, i nije usamljen ko panj). Ovakvi odnosi su sve prisutniji.

Poslednja izmena:
Da, da, Metro je bas merodavan naucni casopis! Kako to da niko ne uzima u obzir velicinu zenske vagine? Cak i Kamsutra deli polne organe (i muske i zenske) na 3 kategorije (vidi dole), zavisno od velicine. Ne tvrdim da je to strogo naucno korektno, ali bar se priznaju razlike. Dakle kolika velicina penisa nekoj zeni odgovara (na stranu umece itd., itd.) mora da zavisi i od velicine njene vagine.

EQUAL
Men Women
Hare Deer
Bull Mare
Horse Elephant

UNEQUAL
Men Women
Hare Mare
Hare Elephant
Bull Deer
Bull Elephant
Horse Deer
Horse Mare

So basically, if your penis is bigger than her vagina can handle, then your union is unequal, and if your penis is smaller than the depths of her vagina, then, again, it's an unequal union. Good luck deciphering which one you are, or better yet, which one she is.
kakvi se sad ovde konji bikovi i jeleni pominju...? i kakve veze imaju te živuljke s ovom temom...?
osim ako ove životinje nisu kao poređenje sa polnim organima...ništa ne kontam...:/

- - - - - - - - - -

izbjegavam odgovore na ovako,po muški rod, depresivne teme

hvala...:zag:

Back