Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobro nije to sad bukvalno tako da vazu svaku rec
nego ono nisi na cisto bas a to zaintrigira
mali ljudi ne znaju da cene kad dobiju sve na tacni pomisle da je to njima bogom dato pa pogaze
ali onaj ko treba da oseti osetice bez obzira da li izgovorio neke stvari ili ne
Tu je Simke umesao prste..tri prsa![]()
Buzdovan bre..ne siri se ona samo zbog bebe,imacemo bebu![]()
Buzdovan bre..ne siri se ona samo zbog bebe,
Ja mislio da ti imas malo iskustva.![]()
kakvo crno zavođenje...ženama na ovoj temi treba qrčina...)))
Ma jok. Ja probiram oploditelje.
ja još više, recimo da si zadnja na ovom svijetu, ne bih prosuo svoje dragocjeno sjeme u tebe...))
takve poput tebe bi htio samo ovaj vaginopaćenik nero keksić, i ostala boranija slična njemu, pun ih forum, i ulice gradova...![]()
Sto bas mene nadje..ja još više, recimo da si zadnja na ovom svijetu, ne bih prosuo svoje dragocjeno sjeme u tebe...))
takve poput tebe bi htio samo ovaj vaginopaćenik nero keksić, i ostala boranija slična njemu, pun ih forum, i ulice gradova...![]()
Нешто размишљам.... Жене су у јако лошој позицији. Ужасавајућој!!!
Очекују од мушкарца да их стартује, превазиђе њихове несигурности и на крају да он буде тај ког су тражиле, неко с ким ће изродити дјецу и провести живот.
Дјевојке јако ријетко стартују мушкарце. И кад то ураде, обично су схваћене као лакше или у љубави очајне дјевојке.
Зато оне чекају. Чекају. Надају се. Надају се да ће их стартовати баш онакав каквог оне желе.
Стартују их у међувремену пијани кретени. Тријезни кретени. Жељни углавном да га ставе у женско међуножје.
Оне их одбијају, понекад их из очаја прихвате, па се покају итд.
И након тога.... настављају да чекају.
И надају се да ће се прави појавити и да ће се НЕШТО ДЕСИТИ.
Зар ово није опис позиције великог броја дјевојака данас?