Жене као пасивни актери љубавне игре завођења

ja još više, recimo da si zadnja na ovom svijetu, ne bih prosuo svoje dragocjeno sjeme u tebe...:)))
takve poput tebe bi htio samo ovaj vaginopaćenik nero keksić, i ostala boranija slična njemu, pun ih forum, i ulice gradova...:)

Šta i ti probiraš oploditelje?:eek:

- - - - - - - - - -

A inače ni Nero me neće, tako da ono... omašio si.

Нешто размишљам.... Жене су у јако лошој позицији. Ужасавајућој!!!

Очекују од мушкарца да их стартује, превазиђе њихове несигурности и на крају да он буде тај ког су тражиле, неко с ким ће изродити дјецу и провести живот.

Дјевојке јако ријетко стартују мушкарце. И кад то ураде, обично су схваћене као лакше или у љубави очајне дјевојке.

Зато оне чекају. Чекају. Надају се. Надају се да ће их стартовати баш онакав каквог оне желе.

Стартују их у међувремену пијани кретени. Тријезни кретени. Жељни углавном да га ставе у женско међуножје.

Оне их одбијају, понекад их из очаја прихвате, па се покају итд.

И након тога.... настављају да чекају.

И надају се да ће се прави појавити и да ће се НЕШТО ДЕСИТИ.

Зар ово није опис позиције великог броја дјевојака данас?

Grešiš i loše procenjuješ današnje žene.
Možda su čekale da im muškarci priđu kad su šetale sa heklanim čipkanim kišobrančićima u rukama
ali su i ispod šešira slale poziv na koješta i mada nije bilo direktnog obraćanja naciljanom targetu,
slale su vajb koji je mogao da se pročita a u kome nije bilo ničeg neukusnog i neumerenog

Ovo danas ne bira sredstva da se dokopa muškarca.

Pogledaj sve te facebook profile, instagrame i twitere
Pogledaj sve te iscepane farmerke, nokte od 20cm, sise u dva broja manjem brusu, gole pupke, leopard printove, krznene prsluke, ispeglane kose, brazilski tretman.
Da ti se zgadi život jer nema ništa što nije naštancano u klišeu.
Zbog koga igraju utakmicu - ja sam najseksi i radim sve - šta misliš?
Sigurno ne - da bi se udale i bile domaćice forever after.
Žene su danas brutalno direktne u zavođenju uništavajući svaki smisao muško ženskih odnosa.

Back