Jennifer Jennin
Elita
- Poruka
- 19.733
Jesi sigurna da sam zasluzio?
da, isti smo, vi i mi...s tim da smo mi malo bolje...morate priznati
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi sigurna da sam zasluzio?
da, isti smo, vi i mi...s tim da smo mi malo bolje...morate priznati
Od mene, nikako.![]()
Zene kad ste bile klinke, tipa 18 godina, da li ste trazile vraga sa starijim muskarcima. Zadrikivale ga dok vas na kraju nije istorbao, pa se vi onda u njega zaljubile, a on vas nije sisao dva posto?
da..ne namerno...nisam trazila vraga..ali se nekako potrefilo da sam sa starijima..
al bio je jedan...35 godina..i hteo je da me khm..zvao me nocu u jedan,pola dva da ''pricamo''..pricao mi o Napoleonu![]()
Pa taj te zvao da ti cita knjigu, nije te taj mislio torbat.
mislio je vala,rekao mi je to odmah,cim me upoznao![]()
pa je posle hteo da se opere sa kulturom i Napoleonom.........![]()
nemate pojma...htio je da je osvoji kao Napolen Jozefinu...baš romantično...![]()
još ako je bio visok ko napoleon znači da je i imao pimpek od 10cm![]()
al STRATEG JE STRATEG...i laku noć
pa je posle hteo da se opere sa kulturom i Napoleonom.........![]()
pa,bilo mi je cudno,poshto me zvao oko ponoci,jedan,i krene o tim temama..pa mi je pricao i o politici...i to bi se sve pretvorilo u '' a shta imash ispod ''![]()
drugi je bio vishe direktanskinuo je majicu u sred bela dana
![]()
što ga nisi poslala u pizzdu materinu?![]()
Zene kad ste bile klinke, tipa 18 godina, da li ste trazile vraga sa starijim muskarcima. Zadrikivale ga dok vas na kraju nije istorbao, pa se vi onda u njega zaljubile, a on vas nije sisao dva posto?
Moj prvi momak je bio 10 godina stariji od mene.Uf,kako sam ga volela.Ostavio me i ozenio se![]()
kojeg,ovog shto mi se skidao,ili ovog shto mi pricao?
pa ovog shto mi pricao o politici-filozofiji-mojim tangama,prekinuli smo komunikaciju kad sam upoznala sadasnjeg decka,pre godinu dana,..a ovaj shto se skinuo,njega nisam,jer je bio..uhhhhh....crrrni djavo
mada,njemu sam rekla,kad bi mu odsekli samo jezik,bio bi savrshen![]()
A dobro sta mozes, mozda nisi tada bila dovoljno zrela za njega.![]()
Zene kad ste bile klinke, tipa 18 godina, da li ste trazile vraga sa starijim muskarcima. Zadrikivale ga dok vas na kraju nije istorbao, pa se vi onda u njega zaljubile, a on vas nije sisao dva posto?[/QUOT
tebe neka nece da sisa pa se zalis sad![]()