Žene jeste imale

Seks ''bez emocija'' je moguć i lep. E sad, šta ko podrazumeva pod emocijom, to je drugo pitanje. Po meni je seksualna privlačnost emocija i to jaka. Meni je uvek bio kompliment kad me žena koja ''nema emociju'' prema meni želi u krevetu. Vraćao sam joj istom merom i jasno stavljao do znanja da je lepa, poželjna i da uživam. Seks je uvek ženski izbor. Mislim da je jako važno jasno joj staviti do znanja da si svestan tog njenog izbora.
Sa druge strane, tvrdim da je seks sa istom partnerkom vremenom sve bolji i bolji. Pogotovo kad joj otkriješ nešto novo o njoj što ni sama nije znala ;)

Seks ''bez emocija'' je moguć i lep. E sad, šta ko podrazumeva pod emocijom, to je drugo pitanje. Po meni je seksualna privlačnost emocija i to jaka. Meni je uvek bio kompliment kad me žena koja ''nema emociju'' prema meni želi u krevetu. Vraćao sam joj istom merom i jasno stavljao do znanja da je lepa, poželjna i da uživam. Seks je uvek ženski izbor. Mislim da je jako važno jasno joj staviti do znanja da si svestan tog njenog izbora.
Sa druge strane, tvrdim da je seks sa istom partnerkom vremenom sve bolji i bolji. Pogotovo kad joj otkriješ nešto novo o njoj što ni sama nije znala ;)
hm da. i privlačnost se oseća.. želja ka nekome, vrsta neizdrža kada želiš nečiju prisutnost da biste bili bliski telesno. Ali kako razlikovati to od onoga što kažete "nema emociju prema meni". Na šta se to tačno misli? Emocija je upravo to kada te neko želi, kada si mu privlačan, voliš nečije telo, želiš biti što bliži. To je upravo ono što ja mislim pod emocijama u sexu. Šta drugo?
Sa druge strane je ono što nema smisla, sexati se bez emocija, kao da ste lutke neke... Verujem da je upravo stvar u različitom gledanju na iste termine.

Lično, ljubav prema muškarcu je kod mene upravo to: želim da se sexamo, da bude tu, da me uzme, da me "voli" takvu kakva sam i to baš u telesnom smislu... da dremam pored njega, služim mu i on meni, predajemo se jedan drugome. Sve drugo su neke ljudske karakteristike, da li se slažemo, da li volimo iste stvari, slične ciljeve itd... to je važno iz praktičnih razloga za vezu. Ali ljubav je ono prvo, a ovo drugo možeš i sa prijateljem.

Možda je samo razlika u tome da li neko može sa mnogo osoba tu telesnu ljubav da proživljava ili samo sa retkima...

Moze da bude bolji vremenom..upoznas sve detalje partnera, znas sve, zna sve sta te pali i uzbudjuje,
zna kako da ti pridje, sta da ti kaze...
Neuporedivo je bolji seks sa partnerom koga dobro poznajes...
Apsolutno potpisujem. Uvek mi je bolji seks kad posle nekog perioda razotkrivanja i upoznavanja. Ovaj prvi deo nosi dozu uzbudjenja ali kada se upoznamo bude kvalitetan.

Ali kako razlikovati to od onoga što kažete "nema emociju prema meni". Na šta se to tačno misli?
Mislim na to da me jednostavno ne voli. Lepo nam je, imamo vrhunski seks i sve što ide pre i posle same akcije u krevetu ali me ne voli. Možda je prejako reći da nema emociju ali definitivno to nije ljubav.
Kažite vi meni ako sam nepristojan što ne persiram🤣

Trenutno imam drugaricu koja je bukvalno to, 0 ljubavi o kojoj ovde pricate, ne bih s njom ni na letovanje ima poglede na svet u pm razlicite od mojih i navike i ciljeve u zivotu kamoli da zivim s njom ili slicno, ali zato posle bivse supruge jedina s koje se ne bih skidao danima da mogu :) Kljuc je opustenost, nema nikakvog pritiska nema nikakvih ocekivanja nema nikakvih interesa zajednickih da blokiraju bilo sta. Cisto uzivanje u istrazivanju granica i nadmetanje ko moze vise i bolje. Emocija ne mora da bude ljubav, moze da bude i adrenalin :)

Zato muskarci..zahebite seks bez emocija, uvek cete biti u ocima te zene...bljak...pokvarice vam reputaciju
cim je neko pita -kakav je u krevetu, a? :lol:
Slusaj, 1% ljudi ce reci za bivseg / bivsu da su zmajevi u krevetu. Uvek ce da radi sujeta i da pricaju mali mu je, nista ne zna, svrsi za 3 minuta, lezi kao lutka a ja sve sam moram da radim, nece / ne ume oral.....izbor je ogroman.
Ja uvek imam ispred ociju kolegu koji je iz osvete sto mu devojka nije dala, pricao okolo kako je posle nje zapatio neku bolescinu, lecio se pola godine... a nije znao da nije htela sa njim zato sto je imala u to vreme redovnog ljubavnika (moram da kazem ljubavnika, nisu hteli da se zna okolo da su u semi).

Slusaj, 1% ljudi ce reci za bivseg / bivsu da su zmajevi u krevetu. Uvek ce da radi sujeta i da pricaju mali mu je, nista ne zna, svrsi za 3 minuta, lezi kao lutka a ja sve sam moram da radim, nece / ne ume oral.....izbor je ogroman.
Ja uvek imam ispred ociju kolegu koji je iz osvete sto mu devojka nije dala, pricao okolo kako je posle nje zapatio neku bolescinu, lecio se pola godine... a nije znao da nije htela sa njim zato sto je imala u to vreme redovnog ljubavnika (moram da kazem ljubavnika, nisu hteli da se zna okolo da su u semi).
Ne znam kolega odakle ti tih 1%.. :D
Jeste da ja baš ne pričam sa ljudima o njihovim bivšima he he (valjda ne delujem kao neko koga to zanima šta znam), ali ne vidim razloga da se priča loše o nekom ko je bio bivši. Ionako ja ne verujem da je sex taj zbog čega se ljudi razilaze, obično je to nešto drugo, neslaganje karaktera i slično. Čula jesam da ogovaraju bivše u smislu težak je kao crna zemlja.

Ali mislim da je barbara nešto drugo rekla, da takav sex ostaje u lošem sećanju iako je možda osoba sasvim potentna i sve deluje kao ok, ali nema tog nečeg zbog čega bi bio "dobar". No tu ima i druga stvar, niko nije dobar u krevetu ili loš onako objektivno, stvar zavisi od toga sa kime se bude. Za jednu osobu je neko dobar, za neku drugu ta ista osoba nije. Stoga je to bezveze tako pričati.

Sa ovim se nikako ne bih slozio.
Mene su neke cak i hvalile u pozitivnom smislu. :D
Mislim da je sve u svemu kakav utisak ostavis.

No tu ima i druga stvar, niko nije dobar u krevetu ili loš onako objektivno
Jonathan Frakes Oops GIF by FILMRISE

Ne znam kolega odakle ti tih 1%.. :D
Jeste da ja baš ne pričam sa ljudima o njihovim bivšima he he (valjda ne delujem kao neko koga to zanima šta znam), ali ne vidim razloga da se priča loše o nekom ko je bio bivši. Ionako ja ne verujem da je sex taj zbog čega se ljudi razilaze, obično je to nešto drugo, neslaganje karaktera i slično. Čula jesam da ogovaraju bivše u smislu težak je kao crna zemlja.

Ali mislim da je barbara nešto drugo rekla, da takav sex ostaje u lošem sećanju iako je možda osoba sasvim potentna i sve deluje kao ok, ali nema tog nečeg zbog čega bi bio "dobar". No tu ima i druga stvar, niko nije dobar u krevetu ili loš onako objektivno, stvar zavisi od toga sa kime se bude. Za jednu osobu je neko dobar, za neku drugu ta ista osoba nije. Stoga je to bezveze tako pričati.
Slazem se s tobom, nikad se ljudi ne razilaze zbog seksa, nego zbog svadja i kad ti neki pocne bas ici na kurrrrac da ga vise nikako ne mozes trpeti.
Da je do seksa onda bi ja ceo zivot ostao s jednom zenom, jer najbolje torbam.

Back