Žene jeste imale

Nekad emotivno hladnog muskarca ali koji zato vrhunski torba i koliko vise volite dobro torbanje u odnosu na emocije?
Iako sam misljenja da ne postoji seks bez emocija i da je sama potreba vec neka vrsta emocije
jer ni potrebu ne moze da ti zadovolji bilo ko...da, mislim da sam imala emotivno hladnog muskarca
i seks je bio ocajan spram onih gde je emocija bila jasna i primetna...
To je naravno iz zenskog ugla gledano a iz tog vaseg ugla kako ovo zvuci..iskreno...zabole me...:lol:

Mhm, sex sa bivšim se bio sveo na to, torbanje sa dobrim qrcem ali bez ikakvih emocija... epilog je poznat.
Tako nekako..dzaba se on busa i skace po tebi ko nezdrav...nesto tu uvek fali i jedva cekas da se zavrsi
i da ides kuci i da se i ne okrenes i trudis se da zaboravis tu epizodu dok psujes sebe u sebi...:lol:
Kad te neko pita kakav je taj u seksu reci ces...bljak...

Salu na stranu, evo priznacu i meni kao muskarcu je bez veze seks bez emocija.
Uzbudjenje je emocija.
Tako je...sve je jednostavno samo mi volimo da komplikujemo i pravimo razlike, kojih ustvari nema u tom smislu, izmedju m i z..
Emocija se budi pre seksa i to emocija u vidu ceznje, zelje, dopadanja, potrebe i to sa obe strane.
Sto duze traje taj period, emocija dobija na stabilnosti i kontinuitetu. Kad dodje do kontakta, seks najcesce gori ili
je pak prekretnica koja ce tad presuditi o sudbini i trajnosti veze..i to je to..
Nakon seksa dakle sledi zaljubljenost ili krah ali je samo u tom slucaju seks onaj detalj koji se pamti dugo
i koga se secamo sa osmehom..

Zna se gde se i kod koga trazi seks sa emotivno praznim partnerom...tamo gde vazi parola -plati pa klati..

Back