sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Nekad emotivno hladnog muskarca ali koji zato vrhunski torba i koliko vise volite dobro torbanje u odnosu na emocije?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NeNekad emotivno hladnog muskarca ali koji zato vrhunski torba i koliko vise volite dobro torbanje u odnosu na emocije?
A ti si onda neka vise frigidna. Prave zenske vole da iz pice kaplje od torbanja
Nisam ja ništa. I blago me zabole za 'prave ženske'.A ti si onda neka vise frigidna. Prave zenske vole da iz pice kaplje od torbanja
Pa ono pitaj ga kolko sklekova može da uradi, ali pravih, i pogledaš ga u burag, ako je debeo slaba vajda ČPNekad emotivno hladnog muskarca ali koji zato vrhunski torba i koliko vise volite dobro torbanje u odnosu na emocije?
Da, al treba kondicija ČPnajbolji kukuruz raste ispod brda![]()
Iznad dva brda. To je di su dva velika kohonesanajbolji kukuruz raste ispod brda![]()
Samo jednog?
Iako sam misljenja da ne postoji seks bez emocija i da je sama potreba vec neka vrsta emocijeNekad emotivno hladnog muskarca ali koji zato vrhunski torba i koliko vise volite dobro torbanje u odnosu na emocije?
Mhm, sex sa bivšim se bio sveo na to, torbanje sa dobrim qrcem ali bez ikakvih emocija... epilog je poznat.Nekad emotivno hladnog muskarca ali koji zato vrhunski torba i koliko vise volite dobro torbanje u odnosu na emocije?
Tako nekako..dzaba se on busa i skace po tebi ko nezdrav...nesto tu uvek fali i jedva cekas da se zavrsiMhm, sex sa bivšim se bio sveo na to, torbanje sa dobrim qrcem ali bez ikakvih emocija... epilog je poznat.
Emociju kod zene mozes upaliti tokom seksa i na drugi nacin a ne mora da oseca emociju licno prema tebi. Treba ukljuciti malo i mozak pre i u toku seksa.Zato muskarci..zahebite seks bez emocija, uvek cete biti u ocima te zene...bljak...pokvarice vam reputaciju
cim je neko pita -kakav je u krevetu, a?![]()
možeš li pojasniti ), to mi je vrlo zanimljiva izjava.Emociju kod zene mozes upaliti tokom seksa i na drugi nacin a ne mora da oseca emociju licno prema tebi. Treba ukljuciti malo i mozak pre i u toku seksa.
Ne mogu pojasniti jer su to male tajne velikih majstora.možeš li pojasniti ), to mi je vrlo zanimljiva izjava.
Tako je...sve je jednostavno samo mi volimo da komplikujemo i pravimo razlike, kojih ustvari nema u tom smislu, izmedju m i z..Salu na stranu, evo priznacu i meni kao muskarcu je bez veze seks bez emocija.
Uzbudjenje je emocija.
Cekaj brate ne zezaj ono ne lozis se na neke glumice pevacice manekenke kake crne emocije,to je zenska osobina da se tope vremenom i sve im je bolje,ja sam do tad potrulioSalu na stranu, evo priznacu i meni kao muskarcu je bez veze seks bez emocija.
Uzbudjenje je emocija.
..ne lazi sebe...Cekaj brate ne zezaj ono ne lozis se na neke glumice pevacice manekenke kake crne emocije,to je zenska osobina da se tope vremenom i sve im je bolje,ja sam do tad potrulio