Zene jeste ikad razmisljale

Posle svog virtualnog zivotnog iskustva :mrgreen: koje ne bih ocenjivala ni pozitivno ni negativno, imam trip da upoznam nekog uzivo. Sta znam, mislim da vise informacija moze da se dobije na jednoj kafi, nego tri meseca dopisivanja. I nekako mi ne prijaju vise ti pocetni virtualni kontakti, pogotovo na sajtovima za upoznavanje, nekako mi je neprirodno.

opa .... Kafa se setka i pevusi "ja Vas kanda znam sa stranda" ... ako osmeli se neka ti se pertla odveze bas pred nekim ko ti je sladak pa ga zamolis tek onako "a da mi vezes pert;lu bas sam sa yoge nije mi nidocega" ... i on se sagne tvoj princ a Ti u soku :D ijuuuuuuu kavaljer...

vec imam ceo ljubic film u glavi kako Kafa ide okolo sa ovolikiiiiiiiiiiiim osmehom :mrgreen:

opa .... Kafa se setka i pevusi "ja Vas kanda znam sa stranda" ... ako osmeli se neka ti se pertla odveze bas pred nekim ko ti je sladak pa ga zamolis tek onako "a da mi vezes pert;lu bas sam sa yoge nije mi nidocega" ... i on se sagne tvoj princ a Ti u soku :D ijuuuuuuu kavaljer...

vec imam ceo ljubic film u glavi kako Kafa ide okolo sa ovolikiiiiiiiiiiiim osmehom :mrgreen:
Samo ti reziraj :D Mada bi korisnije bilo da me upoznas sa nekim drugarom :mrgreen:
A nije da mi niko nije vezivao pertlu :lol:

Back