sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Samo zapamti da ti je sudjeno da nosis jaja to bi dobila rodjenjem. Musko nije babska prica koja je sva u nekoj masti tipa mogli bi ovako mogli bi onako.nista, savrsena je. fali meni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo zapamti da ti je sudjeno da nosis jaja to bi dobila rodjenjem. Musko nije babska prica koja je sva u nekoj masti tipa mogli bi ovako mogli bi onako.nista, savrsena je. fali meni.
pa imam ja jaja, svakog meseca snesem dva komadaSamo zapamti da ti je sudjeno da nosis jaja to bi dobila rodjenjem. Musko nije babska prica koja je sva u nekoj masti tipa mogli bi ovako mogli bi onako.
I ja nosim žuto jer sam pravi mutopa imam ja jaja, svakog meseca snesem dva komada
na mome skakutoI ja nosim žuto jer sam pravi muto
Samo ti rezirajopa .... Kafa se setka i pevusi "ja Vas kanda znam sa stranda" ... ako osmeli se neka ti se pertla odveze bas pred nekim ko ti je sladak pa ga zamolis tek onako "a da mi vezes pert;lu bas sam sa yoge nije mi nidocega" ... i on se sagne tvoj princ a Ti u sokuijuuuuuuu kavaljer...
vec imam ceo ljubic film u glavi kako Kafa ide okolo sa ovolikiiiiiiiiiiiim osmehom![]()
Ja sam normalan, mojne da se vredjamoDa normalnog muskarca nikad necet naci na forumu?
Normalni muskarci nikad ne traze zene,
To znaci da se moras poceti torbati, jedan ce ostati.Upravo sam dala novi oglas za muža
Verovatno će ponovo samo da mi šalju one stvari, a ništa od braka
Posle sam sklonila napis "Tražim muža" i stavila "Najbolja pušačica u gradu"To znaci da se moras poceti torbati, jedan ce ostati.
E s tim bi mogla proci.Posle sam sklonila napis "Tražim muža" i stavila "Najbolja pušačica u gradu"