sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
bi vam bilo drago da je kod vaseg decka kita ko u crnca i sta bi prvo radile sa njom, di bi je gurnule?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bi mi bilo drago i bacila bih je kao neupotrebljivu.
Ti se razumes u to onda ko Mara u kriv ******.
ti veliki su vise hendikep nego sreca.
reci joj brakizze
ako brucošu ne poveruje a kome će
hahahahaha
kakva neznalica
vrati se politici
O, pederčino stara
što ne kažeš da ti je mali
Shojo, a koliko bi ti volela da ti udje ?
zato što kad bi te mlatno njime po tintari tri dana bi ti u ušima zujalo hej sloveni
vise me zanima kako ulazi nego dokle ide.
e al ladno aj kako to leba ti nasušnoga, de objasni mi na šta tačno misliš pošto ovo stvarno prvi put čujem!
vise me zanima kako ulazi nego dokle ide.
Ti voliš da mlatiš nepoznate muškarce kitom po glavi ?
kako si ti pazljiv chitach. bas sam mislila da editujem post nesto tu ne valja.![]()
(šojka pretražuje po ljubavnim romanima u potrazi za adekvatnim odgovorom)
Tupane ovako:
sam ulazak muskarca je specificno uzbudljiv i najintezivniji. ne u divljacnom smislu intezivan agresivan nego najosetljivije su zene u toj tacki. od spretnosti muskarca i intervala u kojima to radi zavisi njeno uzbudjenje. agresivni pokret kojim ulazis u nju do kraja je uzbudljiv na jedan drugaciji nacin i predstavlja jednu eksploziju napetosti i oslabadjanje te energije koju si joj ako si spretan izazvao ovim prvim.tzv slatkim mucenjem kad ulazis u nju delimicno
taj agresivni poket ne zahteva neku gromadu od koje ces da joj razvaljujes unutrasnje organe jer je neprijatno i ne moze da se opusti potpuno kao sa nekim ko je normalne prosecne velicine gde on moze slobodno da divlja.
zaista mislim da su veliki vasa zelja a ne zelja zena. probajte pa nam recite kako je.![]()