Žene isprovociraju muškarce na fizičko nasilje. Muškarcima nije u genima da se brane razgovorom, već je njihova prva reakcija da reaguju fizički

Kad mi bude trebao psiholog necu da traziti na forumu,takodje ako bih odgovarao nesto o sebi to sigurno ne bi bilo nekom bezobraznom poput tebe ,ko se nada da me zajebo i da me provalio da mi je lose
Žorki, pa ja te simpatišem! Kako to ne vidiš?;)

NEDAVNO je u emisiji Sanje Marinković gostovala i Zora Dobričanin Nikodinović. Poznata advokatica dotakla se teme fizičkog nasilja nad ženama, i tom prilikom izazvala lavinu negativnih komentara.

- Žene isprovociraju muškarce na fizičko nasilje. Ne podržavam ni promil fizičkog nasilja, ali postoje slučajevi gde je dokazano da je do nasilja došlo zbog konstantnog psihičkog nasilja od strane žene. Muškarcima nije u genima da se brane razgovorom, već je njihova prva reakcija da reaguju fizički - započela je Zora dok je voditeljka sve vreme likovala, a zatim dodala:
- Kada vidim negde u javnosti da je muškarac nasrnuo na ženu odmah pomislim ovo je neka koja je to sigurno izazvala - rekla je Sanja u emisiji "Magazin IN".

https://nportal.novosti.rs/vest/100...e-novosti-single&utm_campaign=procitajte-vise

Braćo, drugovi, nije sve izgubljeno. Postoje i normalne žene :)
Naravno da je većina žena normalna, pa se i sanja marinković preobratila, valjda.
Vidljiva je samo agresija nenormalnih žena s kojima ni razgovor nije moguć, kao ni sa nenormalnim muškarcima.
Agresija je i normalna kao nemoć odlazeće civilizacije, sav talog i muški i ženski ispliva da brani nasilje koje je stavljeno pod nultu toleranciju u svetu i kod nas.
Oni dokazuju da je nasilje ljudska osobina, da je laž normalna....Sve što je Niche osudio kao stanje društva u 19. veku....Znači ovi nasilnici su vampiri srednjeg veka...

Back