Žene ispred zgrade opštine Brus protestuju u znak podrške Jutki

Ovo gnusno okupljanje aktivistkinja SNS stranke,za svaku je osudu,i steti nasem demoktarskom uredjenju, a najvise steti
samoj SNS. Davati podrsku coveku kojem je mobing zena,svakidasnji manir.Mislim da je njegova formalna ostavka,na mesto
Predsenika Skupstine Opstine,cista farsa. Na Skupstini odbornici treba da uvaze njegovu ostavku,ili da je odbiju.Obzirom
da SNS ima vecinu odbornika,ocekujem da ce odbiti saglasnost za prihvatanje ostavke,i tako ce taj nesrecni slucaj od
coveka,ostati i dalje,na mestu Predsednika Opstine Brus.:mrgreen:

Poslednja izmena:
Ona je primer hrabre zene i zahvaljujuci njenoj hrabrosti nece se nikakvi Jutke vise usudjivati da maltretiju svoje zaposlene jer
ce se odmah setiti sta je javno mnjenje , ukljucujuci i satiru sa TV Jutki radilo:D Jutka je danas dead man walking.

Jedan "muljator" odradio drugog "muljatora" i tu nema nicega ni hrabrog ni casnog, sto se tice polozaja zena, a i muskaraca jer su i oni cesto u nekom radnom odnosu on je apsolutno isti kao i pre mesec dana odnosno od kada je ovaj slucaj dobio i medijsku paznju. Prosecna zena i prosecan muskarac ce sutra da navuku svoje "pelene" i da nastave da rmbace za nekog stranog investitora i da budu ponizavani na razne nacine, a jedini pobednik u ovom slucaju je "muljator" Marija koja ce biti pocascena nekim lepim radnom mestom na sledecim izborima odnosno nesto posle njih.
Sto se mene tice Jeremic je izgubio 5 glasova iz moje kuce kada je primio ovu "muljatorku" i jos "muljatora" ali na lokalnom nivou (muskarci su u pitanju) da ne bude da imam nesto protiv ove konkretne persone ali imam protiv onih koji pokusavaju na necasne nacine da se docepaju nekih pozicija. Sve mi to govori da je isti kao i drugi i da bi za vlast uradio apsolutno sve.

A bas ce se Jeremic zamlacivati sa Marijom Lukic. Uostalom i Jutka je bio Jeremicev covek, valjda mu je dosta publike iz Brusa.

Jutka je samo prepoznao potencijal koji Jeremic ima i zeleo je da sebi obezbedi mesto na vreme, kao i svaki drugi preletacevic i muljator, takvih ce biti sve vise kako bude njegova stranka jacala.

Poslednja izmena:
Aha, znaci ako su zene iz sns a onda nisu zene, a koje su zene?
One glupace sto nemaju za leba da jedu a setaju za Jeremica ciji pljackasi ce sutra da im zakucaju na vrata?
Izvadices clansku kartu ili poturiti guzu da te ne pljackaju?
Jutka je morao da podnese ostavku, makar mu bilo namesteno, jer glup covek ne moze da zastupoa interese nikoga,
pa ni ovih zena.
Ali takav bezobrazluk koji pokazujete svaki dan je ogledalo idiota.

To je naravno budalastina, ali je jos veca setati sa kriminalcima svake subote.
Koliko treba da si glup da jedan krimos moze da te izvodi svake subote, o tvom trosku, na ulicu?

Nezabelezena glupost...

Vasa SNSovska gloopost prevazilazi sve do sada vidjeno. Napravite teska sranja, a onda pokusavate da se operete. Ne, druze i komjunisto... Ta goMna cete, koja ste vi posejali i izasrali, sami i da ponjupate! :aha2:

Isto kao i ovi tzv. "opozicionari" 1 od 5,000,000... Ista meta, isto odstojanje! :worth:

_nobody_

Back