ZENE I DOBAR||LOS SEX

raindog:
nije stvar u tome dal je neko dobar bachje nego u vashem medjusobnom odnosu, kad ne osetish 'onaj' zhar i pal, dzaba sve :(,damn

Meni je sa svakim deckom prvi put bilo extra,i prvih nekoliko puta,dok sam ludo zaljubljena,a jos ako sam cekala danima konacno da dodje do sexa,wow! Onda i najobicniji misionarski polozaj i njegovo svrsavanje u roku od 5 minuta budu za pamcenje,ali kako veza odmice,sve je manje uzbudjenja,ne mogu ni da se napalim,a i kad se napalim,mrzi me da s eskidam,pa posle oblacim,pa tusiram...lakse mi masturbirati.Ja se palim na "nepoznato",dok jos sasvim ne upoznam tipa,dok ga povrsno poznajem i kao takav mi se svidi,sex mi je extra,cim ga upoznam,nije da mi se ne svidi decko,nego ne znam...jednostavno se vise lozim na maltene "sex sa strancem",sto ga manje znam,to mi je uzbudljivije. Jel ima jos neka devojka ovakav,moglo bise cak reci,PROBLEM?

Ja sam par puta u zivotu imala fantasticne ljubavnike- sto neko rece- na duze staze, naravno- samo to se racuna.
A, poslednji put- dobar seks,hm, ne pamtim ni ja datume, ali znam da je to bilo kad smo poslednji put i muz i ja bili rastereceni od svakodnevnih poslovnih stega, sto je bilo prilicno daaavno :(.

sonjapapic:
Iako vlada misljenje da su muskarci optereceniji sexom od nas zena, mislim da to ipak nije tacno. Takodje imam utisak da se mi vise napalimo i poludimo u sexu ali isto tako je cinjenica da je mnogo cesce da zena na kraju bude ne zadovoljna sexom nego muskarac. Pitanja su isklucivo za zenski deo:1) ZA KOLIKO MUSKARACA MOZETE DA KAZETE DA SU BILI BAS DOBRI. DA SU UMELI I MOGLI DA VAS TAKO DOBRO ......? Naravno znam da ne moze uvek biti najbolje ali da ipak mozete reci bili su DOBRI YEBACI. 2) Kada ste poslednji put imale dobar sex?
A sto ti ne pitas pitanje samo za zene na zenskom kutku... Pa tamo filozofirajte...

Back