ZENE I DOBAR||LOS SEX

sonjapapic

Početnik
Poruka
27
Iako vlada misljenje da su muskarci optereceniji sexom od nas zena, mislim da to ipak nije tacno. Takodje imam utisak da se mi vise napalimo i poludimo u sexu ali isto tako je cinjenica da je mnogo cesce da zena na kraju bude ne zadovoljna sexom nego muskarac. Pitanja su isklucivo za zenski deo:1) ZA KOLIKO MUSKARACA MOZETE DA KAZETE DA SU BILI BAS DOBRI. DA SU UMELI I MOGLI DA VAS TAKO DOBRO ......? Naravno znam da ne moze uvek biti najbolje ali da ipak mozete reci bili su DOBRI YEBACI. 2) Kada ste poslednji put imale dobar sex?

e samanta je l znas neke carinike tamo kod tebe a?
topic:super yebaci :? moj muz i decko koji je bito moja prva prava ljubav,lako je biti super yebac mesec dana ja racunam u tu grupu samo one koji su se dokazali na duge staze...
kad sam poslednji put imala dobar sex? ne pamtim datume :roll:

Samantha Jouns:
E SUper pitanje:):):)
pa mogu da kazem da je bilo 3-4 dpbra sexa u mom zivotu a ostalo nije vredno pomena...uglavnom ako mi je dobar sex sa nekim onda se to "druzenje" nastavlja dugi niz godina dok ne dosadi naravno 8) :mrgreen:

ako je tako ti bash volis da gubish vrijeme...bolje uzmi uchi neshto...godinama radish nesto sto nije vrijedno pomena??? :shock: :p

Koliko su pojedini,uglavnom novi clanovi,muskog roda do qrca dosadni sa velicinom qrca i svrsavanjem,toliko ste vi zenski nikovi vise dosadni sa ovim temama. Koliko ste dobih yebaca imali...bla ,bla ,bla...ako neka nije imala ni jednog ili samo par njih verovatno da ih vise nije ni zasluzila. Ja verujem da svako dobija prema zasluzi.

sonjapapic:
Iako vlada misljenje da su muskarci optereceniji sexom od nas zena, mislim da to ipak nije tacno. Takodje imam utisak da se mi vise napalimo i poludimo u sexu ali isto tako je cinjenica da je mnogo cesce da zena na kraju bude ne zadovoljna sexom nego muskarac. Pitanja su isklucivo za zenski deo:1) ZA KOLIKO MUSKARACA MOZETE DA KAZETE DA SU BILI BAS DOBRI. DA SU UMELI I MOGLI DA VAS TAKO DOBRO ......? Naravno znam da ne moze uvek biti najbolje ali da ipak mozete reci bili su DOBRI YEBACI. 2) Kada ste poslednji put imale dobar sex?

jednom decku nikako ne uspevam da nadjem zamenu.... :lol:

uh pre 3 meseca stvarno dobar, al nije stvar u tome dal je neko dobar bachje nego u vashem medjusobnom odnosu, kad ne osetish 'onaj' zhar i pal, dzaba sve :(, a sa svega par ljudi osetih to, sve ostalo je "pa ok...mozhe da prodje"
damn

PLESsitnihDEMONA:
Koliko su pojedini,uglavnom novi clanovi,muskog roda do qrca dosadni sa velicinom qrca i svrsavanjem,toliko ste vi zenski nikovi vise dosadni sa ovim temama. Koliko ste dobih yebaca imali...bla ,bla ,bla...ako neka nije imala ni jednog ili samo par njih verovatno da ih vise nije ni zasluzila. Ja verujem da svako dobija prema zasluzi.
Kralju!E neka si im reko!

Maaaa,ja gotivim ove nase forumasice,ali brate...:lol:
Ja necu,ali neka kaze neko kako zene moze da bude ocajne u krevetu. Da dozivis traume! evo pun forum muskih ocajnika kojima devojke nece da menjaju pozu,da puse,da im drkaju,da ih puste da im svrsavaju gde im se svidja...itd! Da se secaju kao Piter Nort! :lol: :lol: :lol:
Necu da palim vatru..ja volim da palim vatru samo uzivo.Ovde mi je bezveze,nema te drazi. :D

Back