Žene i dlake

Mensch-Maschine

Iskusan
Poruka
6.591
...a nisu one na nogama.

Naime, juče nešto blejim na jućubu, i klik ovamo, klik onamo, završim na klipovima gde žene briju glave. Da.
Jedna ima neki zdravstveni problem od kog joj opada kosa, pa je preventivno skraćuje na keca... druga je izgubila opkladu... treću briju zbog uloge u filmu... itd. A ono što je zajedničko za skoro sve su - suze. Tragedija, kao da im nikad više dlake na glavi neće dobiti istu dužinu. U čemu je stvar?
Imate li vi fetiš sopstvene kose? Koliko vam znači i koliko ste vezane za nju? Gde mislite da se frizura rangira na listi vaših aduta? Slažete li se sa najnovijim merama vlade po pitanju fiskalne politike? Koliko trošite na frizure i hemiju? I, kad smo već kod para, pitanje svih pitanja: za koliko šuški biste se ošišale na ć?

obozavam svoju kosu i negujem je bas bas
kupujem svakakve gluposti za negu ali ih i sama pravim
a imam trip da se osisam na kratko skroz, samo da mi jos malo poraste i bude do pola butine
ali se zbog para ne bih nikad sisala

ja se sisala pre neki dan,samo sto nisam pocela da predem od uzitka :rumenko:
pita frizerka,jel dobro,ja ni ne pogledavsi kazem,ajd jos malo ....
volela bih da imam ruse kose,al nemam,nece da raste

ja nisam brkata i dlakava forumasica, da udje u zapisnik :P
glede kose, nemam nikakav problem, niti emocionalnu povezanost sa istom. jako dugo sam imala kratku kosu, onda pustala, pa sekla odjednom opet sve, a najkrace sam bila osisana na keca. majka mi se mal' nije slogirala.
kosa raste, nema tu sta da se zali

Moj frizer kad god me vidi kaže "Bouže cvete, dođi da se šišamo kao dečaci, osim ako ne misliš da švercujemo ptice preko granice u tvojoj kosi".
Jedno vreme sam bila dečak i bilo je skroz kul, ali ptice su ipak ptice :zaljubljena:

Poslednja izmena:
celog zivota sam bila kovrdzava skroz - kosa kao federi. onda jednog jutra u cetvrtom mesecu trudnoce ispravila se sasvim - ja da svisnem. hormoni su cudo. Sada se opet lagano kovrdza, ali nema vise federa. Koliko para nudis za dugu, gustu pepeljastosmedju kosu satiranu u tri nijanse?

Ma mora da postoji neka suma za koju bi to uradila.
Ne postoji brate. Mogu da urade nešto samo iz altruizma ili nikako. Dvadeset stranica sam ih ubeđivao da odrede cenu za večeru koju bi mi napravile. Ali nema tijeh para.
Ne znam više ni šta sam se dogovorio sa Bogomoljkom, misim znam da je pristala na robnu razmenu ali ne znam šta bi trebalo da donesem. Ali je makar hipotetički pristala da mi učini uslugu, rispekt :heart:.

Možda da proširiš pitanje i na neka nematerijalna dobra zbog kojih bi se ošišale. Tipa treba da se napravi perika za nekoga na hemioterapiji ili tako nešto. Znači moraš sam da ponudiš odgovor i to neki baš baš super kul, jer ga u suprotnom nećeš dobiti.

Ne postoji brate. Mogu da urade nešto samo iz altruizma ili nikako. Dvadeset stranica sam ih ubeđivao da odrede cenu za večeru koju bi mi napravile. Ali nema tijeh para.
Ne znam više ni šta sam se dogovorio sa Bogomoljkom, misim znam da je pristala na robnu razmenu ali ne znam šta bi trebalo da donesem. Ali je makar hipotetički pristala da mi učini uslugu, rispekt :heart:.

Možda da proširiš pitanje i na neka nematerijalna dobra zbog kojih bi se ošišale. Tipa treba da se napravi perika za nekoga na hemioterapiji ili tako nešto. Znači moraš sam da ponudiš odgovor i to neki baš baš super kul, jer ga u suprotnom nećeš dobiti.

Ja imam kosu do guze da ne kazem doopeta, i osisala bi se kada bi trebala nekome perika, iz razloga koje je Julian naveo.

...a nisu one na nogama.

Naime, juče nešto blejim na jućubu, i klik ovamo, klik onamo, završim na klipovima gde žene briju glave. Da.
Jedna ima neki zdravstveni problem od kog joj opada kosa, pa je preventivno skraćuje na keca... druga je izgubila opkladu... treću briju zbog uloge u filmu... itd. A ono što je zajedničko za skoro sve su - suze. Tragedija, kao da im nikad više dlake na glavi neće dobiti istu dužinu. U čemu je stvar?
Imate li vi fetiš sopstvene kose? Koliko vam znači i koliko ste vezane za nju? Gde mislite da se frizura rangira na listi vaših aduta? Slažete li se sa najnovijim merama vlade po pitanju fiskalne politike? Koliko trošite na frizure i hemiju? I, kad smo već kod para, pitanje svih pitanja: za koliko šuški biste se ošišale na ć?

Bila sam ošišana na ćelavo, tačnije na keca. Imam i fotku kao dokaz.

Kosa mi ne znači puno. Čas je pustim, čas mi dođe da je otfikarim. Ne razumem čemu tragedija kad ionako poraste opet.

Раније су жене имале длаке, али су све биле удате, данас се све брију а мужева нигде.

Ако мене неко пита, ја сам и за длаке и за мужеве...

volim dugu kosu i to je to...htela sam dugu kosu i kad sam bila mala i sisali me na egipcanina, jednostavno duga kosa mi je lepa...ne farbam je i maltretiram, nemam sede niti potrebu da je bojim tako da mi je bitno da bude zdrava i cista...a ne volim ni da mi je frizeri pipkaju, uvek zaseru nesto, tako da se o svemu tome brinem sama...mrzim sprzene izmaltretirane kose metle, jos kad se neka garava ofarba u plavo pa nacisto unisti kosu...e tad bolje da je kratka i zdrava nego duga i gadna :neutral:

...a nisu one na nogama.

Oh, frizura je izuzetno vazna :)
Ne spadam i one koje vise po salonima, ne farbam se, retko se feniram kod frizera ali imam i zahvalnu kosu - cinjenica :)
Sta je obavezno? Obavezno je da bude negovana ali ne sa trista nekih hemijskih cuda - samo jedan, dobar, kvalitetan sampon. Kad god imam vremena uzivam da je pustim da se sama osusi :D

Kosa je...ugras, kosa je sve :D

Da li bih se osisala na keca? Vrlo tesko, moralo bi bas da bude pitanje - ono, ne daj Boze...

- - - - - - - - - -

Oh, frizura je izuzetno vazna :)
Ne spadam i one koje vise po salonima, ne farbam se, retko se feniram kod frizera ali imam i zahvalnu kosu - cinjenica :)
Sta je obavezno? Obavezno je da bude negovana ali ne sa trista nekih hemijskih cuda - samo jedan, dobar, kvalitetan sampon. Kad god imam vremena uzivam da je pustim da se sama osusi :D

Kosa je...ugras, kosa je sve :D

Da li bih se osisala na keca? Vrlo tesko, moralo bi bas da bude pitanje - ono, ne daj Boze...

Duga negovana kosa je prosto nezamenjiva :D

...a nisu one na nogama.

Uvek sam imala dugu kosu. Volim kosu. Pogotovo padam na dugokose muskarce :heart:
Znaci mi, navika da se igram njom, da vrtim pramen, da zamahnem. Kao i dugi nokti. Kada ih skratim, kao da sam bez prstiju.
Retko imam frizuru "frizuru". Imam jaku, gustu, prirodno uvijenu kosu i volim da sam cupava, da je kao lavlja griva :)
Trosim minimalno, trenutno za Pogledajte prilog 306826 i Pogledajte prilog 306827
Frizere ne volim, prvenstveno sto me smaraju pricom :lol: Uglavnom se sisam sama.
Osisala bih se ako bi to bio izazov kojim se nekome pomaze, borba za srce, bubreg,... I posle toga bih nosila marame ili periku.

Back