ljubopitljiva
Početnik
- Poruka
- 7
hm, vec neko vreme sam u srecnom braku. medjutim prevarila sam muza?! sex, strast, pozuda, trenutak, volim muza, a ne znam sta da radim??? da li vam se desilo nesto slicno? pomozite mi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O, Boze...apotekarka:Verovatno jesi jer se i meni to isto javlja....
Da ne povjerujes i meni se cini i prosto mi se ne odgovara ni na jedno pitanje.Da li to postajemo fobicni?chokolada:Gazdarice ja evo naslucujem nesto ali ne znam da li sam u pravu. Jadni mi ako jesam!
Moguce ali ja ipak mislim da smo u pravu. Pogledajte samo nick, pa pitanje...zendeli:Da ne povjerujes i meni se cini i prosto mi se ne odgovara ni na jedno pitanje.Da li to postajemo fobicni?chokolada:Gazdarice ja evo naslucujem nesto ali ne znam da li sam u pravu. Jadni mi ako jesam!
ljubopitljiva:hm, vec neko vreme sam u srecnom braku. medjutim prevarila sam muza?! sex, strast, pozuda, trenutak, volim muza, a ne znam sta da radim??? da li vam se desilo nesto slicno? pomozite mi...
Giovanna:Da li mislite isto sto i ja? Ili se varam....
vila_raviojla:Giovanna:Da li mislite isto sto i ja? Ili se varam....
Uffff i meni se cini isto kao i tebi i svim prisutnim.
Nadrljali smo.![]()
A cini mi se isto tako i da tu jos nije kraj novim nikovima ni pod razno.A i ova Beogradjanka .... skroz je sumnjiva.... mislim da li je i to ndevojka nzena ????I jos po koja....:?
Gramatika je veoma slicna nzenama i ndevojkama i ncemu vec...ljubopitljiva:nista vas nisam razumela... ako ne umete da mi pomognete, onda ne pricajte neke nebuloze?!
volela bih da mi neko bilo sta kaze, ja sam u totalnom haosu. zaista ga volim (muza), ali ovo sa tim tipom je za mene bilo novo i neponovljivo...
maja mala mama:Kakva losa prica...
leprsavi:a shto bi vas bash neko provocirao? bilo bi providno...