Zene gejmeri

polomio sam ti gitaru necu da se ustrucavam da ti polomim i monitor :D

ajde de...

broken_monitor.jpg

Chek, po chemu je Dragon Age oldschool, a Titan Quest, koji je klon Diabla nije?

Old school rp igre imaju mnogo cega specificnog.Old school prije svega koristi sistem borbe ko na strategiji ili da ti docaram vise ko na doti.Izaberes junaka i lupis mu neko specijalku + solidan plan borbe itd.I diablo je old school;)

Moja drugarica je wow/Lineage 2.... zavisnik, igra to bar 7-8 godina,zapostavila fax, izgled, sve...
Mislim da neki no life gaming ne prilici devojkama.
BTW slazem se sa tim da su sve devojke koje igraju cs RIBE!

pa ja sam prosijecno igrao 10 sati preko raspusta a kad je skola oko nekih 7-8 sati ali imao sam zivot.... izlazio sam normalno samo radi toga sto sam sa mojom drustvom pricao o tome kakvu sam taktiku sa orcima skontao ili sl.... a one odma na mene gledale masu cudno..... al srecom nadjoh djevojku pa sam postao kao "normalan"

pa to ti je to-i kada si odvojen od igrice,opet mislis na igricu

Negde u 7. razredu drugarica i ja se bas nalozile na CS, svaki dan sa drugarima iz razreda igrale u igraonici, i moram da priznam da smo bile prilicno dobre :mrgreen:
Ali nakon nekog vremena postalo je malo neprijatno, nas dve devojke a sve ostalo nalozeni muski, neki i dosta stariji, pa smo prestale...

Muski uvek misle da devojke nemaju veze s igricama, a kad ih devojka pobedi bude to prilican sok za njih ((: dobar je osecaj :P

Procitah podatke
http://www.tportal.hr/funbox/funtime/26909/zene-se-sve-vise-igraju.html
http://www.tportal.hr/funbox/funtim...ica-u-virtualnim-svjetovima-online-igara.html
pa neznam bas u mojoj okoline mene smatraju cudni u smislu vidi ga onag sto igra warcraft citav dan (igro prije u osnovnoj sad povremeno 2-3 partije dnevn0) nisam upozno nijednu zensku osbu u mom gradu da igra nesto sto nije farmivile ili nes sl sa facebooka..... a i zanima me sta zenski dio foruma misli o gejmerima a sta muskarci misle o takvim zenama ja msm da bi se meni svidil0 upoznat neku gejmerku (nema veze sa gejevima).

Pa to, ovo sam cekao sto godine.Devojke koje igraju igrice imaju moju punu podrsku.Mada, tesko se srecu...Osim ako ne igraju neku preko FB...
A sto se tice upoznavanja sa devojkom gejmerkom...To bi bilo kul...Razmeniti tips&tricks za igrice, diskutovati o igricama, ou jes!:mrgreen:

Back