Žene da vas nešto pitam

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
43.044
Recimo mnogo ste zaljubljene imate finog partnera a i vi ste mnogo angažovane ulažete ljubav i trud i tako to da vam bidne lepo

Onaj fazon što jugovitjke često propagiraju "dama na ulici domaćica u kući a koorFa u krevetu"

Jelde

I jednog dana vas partner kaže "izvini sl te vise ne volem i zaljubio sam se u drugu "

Puff. Pakuje kufer i odlazi Mitja

I doznati da je našao nesto sasvim drugo od vas iz vašeg viđenja ona je sivi miš čak je upadljivo ružna

Kako se osjetjati?

Recimo mnogo ste zaljubljene imate finog partnera a i vi ste mnogo angažovane ulažete ljubav i trud i tako to da vam bidne lepo

Onaj fazon što jugovitjke često propagiraju "dama na ulici domaćica u kući a koorFa u krevetu"

Jelde

I jednog dana vas partner kaže "izvini sl te vise ne volem i zaljubio sam se u drugu "

I doznati da je našao nesto sasvim drugo od vas iz vašeg viđenja ona je sivi miš čak je upadljivo ružna

Kako se osjetjati?

Osetis se kao da je jedna epizoda zivota zavrsena,i obradujes se tome.
Niko ne treba da dozvoli da mu neka budala unisti samopouzdanje.U praksi je veoma lako bas tako postupiti.

Jelde

Kako se osjetjati?

pozelim im srecu, ko ga je.be
zivot je kratak, ides dalje, naci ces nekog novog
ako je tako lako otisao, onda ljubav nije ni zasluzio

pozelim im srecu, ko ga je.be
zivot je kratak, ides dalje, naci ces nekog novog
ako je tako lako otisao, onda ljubav nije ni zasluzio

Jes jes

Život je kratak

I baš zbog toga ovisno koliko ste dugo bili u ljubavi i skupa živeli

Nećeš imati osjetjati praznine u duši ili gnev netje ti se činiti da ti je možda ukro godine a sve to zbog toga jer nikako nemožeš da provrtiš gde si pogrešila i kad je počeo da se osetja neugodno u toj zajednici?

Jelde

Kako se osjetjati?

Niko ne bi bio ravnodusan, ali kad prodje prvi udar, treba se setiti da ne mozemo uticati na postupke odraslih ljudi koliko bismo zeleli. Naprotiv.
Da li ce otici ili ostati zavisi samo od njega. Mnogi se ne odluce da spakuju kofere, nazalost.

Da li je ta druga ruzna kao mis ili ne nije bitno.

Kako se ono kaze....iza svake prelepe zene stoji muskarac kome je dosadila.

Jes jes

Život je kratak

Nećeš imati osjetjati praznine u duši ili gnev netje ti se činiti da ti je možda ukro godine a sve to zbog toga jer nikako nemožeš da provrtiš gde si pogrešila i kad je počeo da se osetja neugodno u toj zajednici?

Vidi,....nisi nigde pogresila.Cak i da si bila alkos,lujka,,,,trebao je prvo da prekine,pa da udje u neki period samoce pa da tek onda nadje tu kravu.

posrano, kako bih se drugacije osecala?

edit: nisam procitala deo o fizickom izgledu objekta zaljubljenosti dojucerasnjeg partnera, sad ga tek vidim.
e, to oko fizickog izgleda je tako relativno i tako nebinto, da nije vredno pomena.
mozda dobro dodje ako treba sa drugaricom da se opljuje nova devojka il tako nesto, pa opletes iz sve snage, ali u sustini je kontraproduktivno uopste se baviti time.
osecaj napustenosti nema veze sa tim kako ona izgleda ili on, u obrnutoj situaciji. ima veze samo sa nas dvoje.
njemu je lepa, a to se racuna.

Poslednja izmena:
Jes jes

Život je kratak

kazem ti ako je bila ljubav ne bi se tek tako pokupio i otisao a ako vec jeste onda znaci da je bio pogresan
ende

Jelde

Kako se osjetjati?

pa lose normalno..al mi je cidno da zena ne oseti poremecaj u emocijama i da je to odjednom pufff...
a ako sam lo racunas lepotu kao kriterijum ostanka mozda je to i problem..tj znam da ne racunas al onaj kom tipa ruznija je mozda i jeste al mu mozda i pruza vise nego ona lepa...sad svako ima neke zelje i pitanje je sta ko ocekuje..

Vidi,....nisi nigde pogresila.Cak i da si bila alkos,lujka,,,,trebao je prvo da prekine,pa da udje u neki period samoce pa da tek onda nadje tu kravu.

Ti si muskarac tvoja duša je plava

A moja ljubičasta

Da je otišao bez da je našao drugu to bi pružilo prostor za nadu i pokušaj popravke

Ali većina muškaraca nadje zamjenu a zenama se teško nositi sa tom činjenicom

ako si ti u pitanju predlazem da pozoves leonaXD
al stvarno ako ai ti u pitanju men se cinilo da sam citala da je brak bio na foru vise ugovoren(izvi i ako gresim) pa mozda si se ti navikla na taj nivo strasti a nje.mu je trebalo vise..u sv sl ja mogu samo da lupam obde jer ne znam situaciju al ta zena treba debelo da sagleda razloge odlaska i svoje zelje i da ne dozvoli da je ovo unisti,i ako je potrebno nek ode i kod psihologa da poprica i da joj bude bolje;)

Ti si muskarac tvoja duša je plava

A moja ljubičasta

Da je otišao bez da je našao drugu to bi pružilo prostor za nadu i pokušaj popravke

Ali većina muškaraca nadje zamjenu a zenama se teško nositi sa tom činjenicom

Gresis,nije otisao sa drugom da bi ti ucinio uslugu da shvatis da je kraj.Otisao je sa drugom dok je bio sa tobom jer je nestabilan tip.I takav ce ti se pre ili kasnije vratiti.
Sad mislis da nesto sa tobom nije bilo u redu.Sad se nerviras.
Kasnije ces se nervirati kako da ga se otreses kad pocne da cvili za tobom.

Ponavljam,da se razveo kao covek,proveo neko vreme sam,pa tek onda pronasao neku bilo bi mnogo ozbiljnije po tebe jer takav muskarac zna sta radi i sta hoce.Takvi se ne vracaju nikad.

Back