Zene da li...

Posao nekako od samog početka vidim kao radno mesto i radne prostorije, i radnu ekipu.
Isključivo nešto što se dešava tokom radnog vremena i što je u vezi sa poslom koji se obavlja.
Naravno, tu je uljudnost. Korektnost.
Kolege kao kolege jesu upravo to. Ljudi sa kojima radim.
Dalje niti dublje nikada nisam želela da zalazim.

Tokom studiranja ni u društvu kolega/koleginica nisam nalazila naročitu bliskost. Niti očekivala taj neki osećaj pripadnosti.
Nekako, meni bliske ljude pronalazila sam na drugim mestima, ostalo me iz moje blizine nije naročito interesovalo niti privuklo kao interesantno.

ti si na pravi nacin ukapirala pitanje tj. temu
to i jeste to o ocemu pricam
nekako posao mozda nije mesto i vreme za flertove, pa ma kako kolega ili koleginica bili zgodni i privlacni
sto ne znaci da ako je to nacin da vam, dan bude lepsi, a posao manje odbojan, ne treba zaciniti zivot po nekom salom ili komplimentom i to je ok i ume da bude lepo
ali mislim da seksualne veze na poslu generalno nisu pametan izbor

Drage dame,

pitanje:

da li gledate kolege na poslu kao frajere ili iskljucivo kao kolege?
Da li kod vas na poslu ima flerta medju zaposlenima ili nema?

I kakva je atmosfera u tom smislu?

Ja sam prilicno cudna, meni je svaki kolega samim tim sto mi je kolega potpuno neprivlacan

Kod mene ima frajera, ima muvanja a i švalerisanja ( ajde sam budite iskreni na čijem poslu nema toga)

Zimi se mnogo radi, čak i po dvanaest sati, nekada i duze, mali broj ljudi u smeni, a izolovani smo od grada.

Ja lično nikada nisam bila sa kolegom iz razloga što nikada ne treba jesti i s..rati na istom mestu. Mada muvaže je bilo, čisto da bude zanimljivo.

da to jeste
sto znaci da ovde treba besiti slike neke druge osobe, nikad se ni sa kim ne upoznati, a onda se muvati do mile volje
ili nista od muvanja, ako si ti ti
jer ce te neko prepoznati i onda ispadnes - budala?

to svejedno ispadnes na poslu ako se muvas ili ako druge muvas, a izgleda de je isto i na forumu ?

Naravno da svi, bar na tren, osobu suprotnog pola posmatraju kao potencijalnog seksualnog partnera. Neko brzo odbaci misli, a neko brzo pređe na dela. Ipak sa tim osobama provodiš pola svog vremena u budnom stanju.:)

Drage dame,

pitanje:

da li gledate kolege na poslu kao frajere ili iskljucivo kao kolege?
Da li kod vas na poslu ima flerta medju zaposlenima ili nema?

I kakva je atmosfera u tom smislu?

Ja sam prilicno cudna, meni je svaki kolega samim tim sto mi je kolega potpuno neprivlacan

Moram priznati da su neke skromne kolege koje poznajem sto godina izrasle u elokventne momke. Ukoliko je pitanje da li bih se vucarala od coveka do coveka flertujuci ne bih. Ukoliko me neko pita da li bih bila sa covekom iste vokacije odgovor je potvrdan. Medjutim, zna se sta to podrazumeva, pre svega jedan stabilan odnos a ne flert i kres varijantu. To ne radim ni sa nepoznatim ljudima u nepoznatoj sredini.

Dve najduze veze su bile sa kolegama ali se nisam smuvala sa sinom profesora vec sa svojim ispisnicima, obicnim smrtnicima. Nisam se zakrvila ni sa jednim bivsim deckom pa ne vidim bas nikakav problem u ljubavnoj prici sa kolegama. Moje iskustvo je u tom smislu dobro. Ruku na srce tesko mi je da zamislim rep fackalice na sebi, nemam potreban materijal za njega jednostavno.

Back