Žene, da li uopšte volite muškarce?

naravno da vole

dok su mlade, vole jer su gledale spansku seriju, a to traje kratko jer realnost brzo digne iz sna u stvarnost
cim dodju do 16+18+20+
nauce da vole debljinu novcanika
deblji, znaci veca ljubav

Jeste, a ja kad sam pisao tu o keshu i jos legendarni Aleksej baso, onda su nas uredno banovali i izivljavali se na nama jadnima i pre svega iskrenima. Tesko je na forumu biti borac za istinu.

Uradila sam ovo što je citirano bold slovima.

(Prvo upozoravala, pa se bunila, pa svađala, pa izbegavala... najviše problema sam imala u samoj familiji, sa ujacima, a jako mi je teško bilo da ih izbegnem akamoli odstranim iz života. Tokom cele osnovne škole morali smo da se srećemo po slavama ako ništa drugo...redovno sam oslovljavana sa "ćurkice", "gusko" i to kad su dobro raspoloženi.
Jedva sam čekala da odrastem i da ih što ti kažeš "udaljim iz života" kao kancerogeni deo.
Užas. Da ne spamujem temu, poz.

Pa brate, odlično, nastaviš sa svojim životom.
I nisu svi isti :)

A ja kao znam sa ljudima ;)
Da znam, sad bih verovatno jednom rukom mešala ručak dok u drugoj držim malo dete, dok me drugo dete vuče za suknju i plače a pijani muž dovikuje iz dnevne sobe "Kurwoooo, 'oce li to pivo samo da dođe iz frižidera?!"
:rotf:
Tako nekako su prošle one "koje su umele sa ljudima", cuti i uzivaj :lol:

Volim, cenim, poštujem... sve najlepše o njima. Ali, kad je trebalo da rodim dete, bogu hvala,da je žensko.

Zašto?
Moj teča je isti takav, on kaže po fazonu da su kćerke zahvalnije i neće umreti sam, a najgore što će ti uraditi je da "donese kopile kući, pa šta ima veze", dok, kako on kaže, neće ni da počinje da nabraja u kakve sve nevolje sin može da ga dovede...Tako kad se gleda, ebiga, tačno u velikoj većini.
Plus muška deca više troše, za njih treba više novca. Evo pre neki dan kupujem na kiosku kod Osnovne škole pljeskavicu i gledam dečaci cekaju pljeskavice od 200 grama, piju Fantu dok čekaju itd, a devojčice male pljeskavice od 70 dinara i ne piju ništa. Nešto mislim, ON pojede za 15 minuta koliko ona potroši uložaka za mesec dana :lol: Namerno sam poredila sa ulošcima, muka mi je više od priče tipa "Jao, jadan čovek, ima 3 ćerke, ima da radi samo za uloške".

Sa druge strane, upravo zbog ovakvih opaski na račun ženskog pola, a i kako sam lično istraumirana višedecenijskim patrijarhatom, iako su se vremena promenila i žene imaju sva prava i više poštovanja, samo kad pomislim na menstruaciju, da ne idem dalje, ali može tu da se nabraja svašta, curenje, sekret, gljivice, boli ovo, boli ono, itd, itd, itd, što se mene tiče, budi sve, samo da nisi žensko.

Poslednja izmena:
Ili je to samo forme radi?

Otisli smo u bolje vode, muskarci vole muskarce, zene su visak...

- - - - - - - - - -

Jeste, a ja kad sam pisao tu o keshu i jos legendarni Aleksej baso, onda su nas uredno banovali i izivljavali se na nama jadnima i pre svega iskrenima. Tesko je na forumu biti borac za istinu.

Jos nije bilo vreme da ljudima otvaras oci, a ni sada nije....
Borci uvek nahebu...

Zašto?
Moj teča je isti takav, on kaže po fazonu da su kćerke zahvalnije i neće umreti sam, a najgore što će ti uraditi je da "donese kopile kući, pa šta ima veze", dok, kako on kaže, neće ni da počinje da nabraja u kakve sve nevolje sin može da ga dovede...Tako kad se gleda, ebiga, tačno u velikoj većini.
Plus muška deca više troše, za njih treba više novca. Evo pre neki dan kupujem na kiosku kod Osnovne škole pljeskavicu i gledam dečaci cekaju pljeskavice od 200 grama, piju Fantu dok čekaju itd, a devojčice male pljeskavice od 70 dinara i ne piju ništa. Nešto mislim, ON pojede za 15 minuta koliko ona potroši uložaka za mesec dana :lol: Namerno sam poredila sa ulošcima, muka mi je više od priče tipa "Jao, jadan čovek, ima 3 ćerke, ima da radi samo za uloške".

Sa druge strane, upravo zbog ovakvih opaski na račun ženskog pola, a i kako sam lično istraumirana višedecenijskim patrijarhatom, iako su se vremena promenila i žene imaju sva prava i više poštovanja, samo kad pomislim na menstruaciju, da ne idem dalje, ali može tu da se nabraja svašta, curenje, sekret, gljivice, boli ovo, boli ono, itd, itd, itd, što se mene tiče, budi sve, samo da nisi žensko.

Ma to sto ti pricas su sitnice, i to je sve zato sto imas malu platu, odnosno to je vise dzeparac. Nije zivot toliko jeftin da bi stedeo na pljeskavici. Kad ti krenes placati sve sto te u zivotu kosta, brzo shvatis da te neko radi. Inace zene potrose na frizure boga oca novaca. A ja se sam recimo sisam po glavama.

- - - - - - - - - -

Otisli smo u bolje vode, muskarci vole muskarce, zene su visak...

- - - - - - - - - -

Jos nije bilo vreme da ljudima otvaras oci, a ni sada nije....
Borci uvek nahebu...
Istina, bolje cutati pa nek se pavijani muce, ma prico ne prico, svi ionako susaju samo sebe. Zato stara narodna "muk lijek"

Back