Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 236.143
tjut nece ih niko jebavatJel nosite u torbici spray za odbranu ? Ili čak elektrošoker?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tjut nece ih niko jebavatJel nosite u torbici spray za odbranu ? Ili čak elektrošoker?
Ignore lista?
E sada, sto se tice ovog pitanja oko silovanja, ja mislim da verovatno napadaju zene u coporima od po 3-4 Arapina i tu zena realno nema neke sanse osim mozda bezanja.
Znaci izbagavati mracne ulice sa malo prolaznika, a ako se napad desi cuo sam da bi zena trebala vice na sav glas:"POZAR, POZAR!".
Bar sam tako negde cuo, na nekoj emisiji ili filmu, da to govore zenama, jer ce se svi uzbuniti i izaci napolje da gase pozar i odmah pozvati vatrogasce dok za poziv u pomoc u slucaju silovanja nece tako brzo reagovati ili nece reagovati uopste, e sada koliko je ovo istina sami procenite.
Пусти ти Арапе, имамо ми домаће манијаке. Савет? Нема га.
Ti si nesto drugo...ti ´armonikom lijecis bol.
Ali ovde ce pre te zene koje u samoodbrani koriste biber-sprej biti osudjene nego ovi kozojebbi iz Afganistana, Sirije, Maroka itd. Debilna drzava...
Srbija je groblje snova i leglo frustracija, a sve zbog toga sto su oci gladne i sto smo veliki megalomani. Ljudi ne umeju da budu skormni.
Не знам о чему ти говориш, ја мислим на обичне манијаке.
Pa to je uzrok toga.
Онај што је мени гурао бритву под грло пре тридесет пет година није био смешан. У лифту.
kako se to zavrsilo?
Jel nosite u torbici spray za odbranu ? Ili čak elektrošoker?
Jel nosite u torbici spray za odbranu ? Ili čak elektrošoker?
govorim tiho i nosim sebe sa sobom...![]()
Naoružan muškarac je opasnost po druge, naoružana žena je opasnost po sebe.![]()