V v i v i j e n Stara legenda Banovan Poruka 95.408 17.03.2014. u 21:16 - Zene, da li bi pristale da vas oplodi alfa muzjak ako je vas suprug beta muzjak? #26 Mr Komri: a šta mi gama mužjaci da radimo? Kliknite za proširenje... kao prvo da se ne ljutite
gost 345037 Veoma poznat Poruka 12.543 17.03.2014. u 21:17 - Zene, da li bi pristale da vas oplodi alfa muzjak ako je vas suprug beta muzjak? #27 Mr Komri: a šta mi gama mužjaci da radimo? Kliknite za proširenje... A kakvi ste to vi gama muzjaci?
G gost 351128 Domaćin Poruka 4.973 17.03.2014. u 21:19 - Zene, da li bi pristale da vas oplodi alfa muzjak ako je vas suprug beta muzjak? #28 Katcha: A kakvi ste to vi gama muzjaci? Kliknite za proširenje... mužjak koji iz prikrajka posmatra i čeka rezultat rivalstva izmedju alfa i beta mužjaka,po principu:dok se dvojica tuku,treći korist izvuku.
Katcha: A kakvi ste to vi gama muzjaci? Kliknite za proširenje... mužjak koji iz prikrajka posmatra i čeka rezultat rivalstva izmedju alfa i beta mužjaka,po principu:dok se dvojica tuku,treći korist izvuku.
gost 345037 Veoma poznat Poruka 12.543 17.03.2014. u 21:29 - Zene, da li bi pristale da vas oplodi alfa muzjak ako je vas suprug beta muzjak? #29 Mr Komri: mužjak koji iz prikrajka posmatra i čeka rezultat rivalstva izmedju alfa i beta mužjaka,po principu:dok se dvojica tuku,treći korist izvuku. Kliknite za proširenje... A to Ne bih znala...naravno postao bi alfa - - - - - - - - - - Poslednja izmena od moderatora: 17.03.2014.
Mr Komri: mužjak koji iz prikrajka posmatra i čeka rezultat rivalstva izmedju alfa i beta mužjaka,po principu:dok se dvojica tuku,treći korist izvuku. Kliknite za proširenje... A to Ne bih znala...naravno postao bi alfa - - - - - - - - - -
K kaoDaPostim Zainteresovan član Banovan Poruka 318 17.03.2014. u 21:45 - Zene, da li bi pristale da vas oplodi alfa muzjak ako je vas suprug beta muzjak? #30 Mislis Kalfa? Ona zena iz serije - Nigar Kalfa? Pa zar ona moze da plodi? Ili bas Alfa? To je zensko ime, "gde si Alfa". "Ovo je moja drugarica Alfa".
Mislis Kalfa? Ona zena iz serije - Nigar Kalfa? Pa zar ona moze da plodi? Ili bas Alfa? To je zensko ime, "gde si Alfa". "Ovo je moja drugarica Alfa".
B BG5 Veoma poznat Poruka 11.580 19.03.2014. u 14:06 - Zene, da li bi pristale da vas oplodi alfa muzjak ako je vas suprug beta muzjak? #31 Shojo: Šta je tačno alfa mužjak i koje kriterijume treba da zadovolji muškarac da bi poneo tu laskavu titulu i onda kad mi to objasniš moćiću da dam odgovor. Kliknite za proširenje...
Shojo: Šta je tačno alfa mužjak i koje kriterijume treba da zadovolji muškarac da bi poneo tu laskavu titulu i onda kad mi to objasniš moćiću da dam odgovor. Kliknite za proširenje...