- Poruka
- 17.625
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta je Jadranka u horoskopu?Posalji![]()
You know what...Evo npr. zena koja je dobrog izgleda ali jako inteligentna, ona ne mora imati vise od tri frajera u zivotu. S prvim se istorba neko vreme zato sto joj je zanimljiv i tu izgubi godinu dana, drugi, s njim ostane dve godine, taj je drugaciji ima nesto drugo od prvog mangupa, a treci ima sve, a s njim zna. Znaci samo tri puta obukla tange i pretrpila jedan porod do dva, sve ostalo ide lako. A mi muski kako mi mozemo na taj nacin proziveti zivot, jel zna neko nekog da mu je tako bilo?
A sta je Jadranka u horoskopu?
Kako nema?Sta ja znam? Ovde su sve normativci, nema niko dusevan i fin.
Ma tu su ti zene koje imaju likove koji ih torbaju kao pavijane i onda dodju tu nama koji smo romanticari nas prcaju i hrane svoj umobolni ego. Ali one ce i dalje biti krave a mi romanticari bez obzira jesmo torbali ili ne, to je nas plus.Sta ja znam? Ovde su sve normativci, led ledeni, nema niko dusevan i fin.
Sve je na isti štih ta muzika zato nemam volje ni slusati stihove. Od kad su stihovi izdominirali melodiju muzika vise nije muzikaYou know what...
Dopadaju mi se stihovi pesme:
Ma nemoj, po tome treba katanaca kojekuda po svemu i to van foruma.Ovdje treba katanac ko vrata!
Treba, tebi na tastaturu!Ma nemoj, po tome treba katanaca kojekuda po svemu i to van foruma.
Ok. A sta ti pametno pises?Treba, tebi na tastaturu!