ZENA

• Začetnik teme Začetnik teme migud
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Migud je nacela lepu temu iako nije politika. Ako postoji ijedna stvar koja vredi u Srbiji to su zene koje misle svojom glavom. Neki put ih treba pazljivo slusati. Pametni uce, a glupi...

Ne bih da zvucim nadmeno, ali mislim da to uopste nema veze sa polovima. Jednostavno, polako pocinje da se radi o primatu. Muskarci su drzali primat vekovima i nisu dozvoljavali zenama da preuzmu kontrolu. sad su im dali ravnopravnost, a zene, naravno pokusavaju da preuzmu i kontrolu. sve je to "volja za moc", sto rece bata Nietsche...
I pojam "muskarci" i pojam "zene" treba gledati kao interesne grupe u ovoj kratkoj analizi...

mislim da je pojam ženska ravnopravnost manje više pogrešan, mislim da je jednakovrednost bolji pojam...
uglavnom to treba da znači da se isto vrednuje ili ceni žena i muškarac...

a što se tiče onih muškaraca koji pljuju po ženama, koji ih potcenjuju, pričaju gnusne viceve i sl. ...pa imaju oni kod kuće majke sestre žene kćeri...pa time oni najpe njih pljunu ( naravno i za žene isto važi kad govore ružne stvari o muškarcima) ...

gigule:
mislim da je pojam ženska ravnopravnost manje više pogrešan, mislim da je jednakovrednost bolji pojam...
uglavnom to treba da znači da se isto vrednuje ili ceni žena i muškarac...

a što se tiče onih muškaraca koji pljuju po ženama, koji ih potcenjuju, pričaju gnusne viceve i sl. ...pa imaju oni kod kuće majke sestre žene kćeri...pa time oni najpe njih pljunu ( naravno i za žene isto važi kad govore ružne stvari o muškarcima) ...

de si ti, gigulence, nema te, bre, ko pameti na ovom forumu... Ovo si lepo srocila.
ozbiljno.
samo se dzabe prozivamo na tim musko - zenskim linijama. A ne mozemo jedni bez drugih.

Zarathustra:
A ti migudka se izgleda malo podignes na "Seksu", a onda na "Politici" spustis :wink:

Mislim, cini mi se da si malo pomesala temu, duso !

Oh, silly me! Kako sam mogla apel ucesnicima Politike staviti na Politiku umesto na Seks, jer, zaboga, nije vazna poenta...

I, molim za postovanje, moj nik je MIGUD. Hvala.

Back