Zena

dopada mi se miris ljudi koje slucajno susretnem na ulici..u prolazu.. Imaju svakojaku aromu od najrazlicitijih parfuma , znoja dezodoranasa ili mozda mirisljavih voda do nijansi tjelesnih materija i insekticida..Miris hrane . alkohola i bezbroj drugih svasta i nista..primjecujem sve ove nijanse dok koracam kroz svoju svakodnevnu obicnost i neprimjetnost..U zadnje vrjeme cini mi se da svi ljudi muskarci ili zene koriste upravo taj parfuum..Ili je to ili me sjetilo za miris vara i cini da se prisjetim nje..Razmisljam o njoj.. o njenom mirisu, znoju radnice koja zuri kuci na slaninu i kobasice koje ce sama pripremiti... a Parfuum dobar je.. ili bilo kakav.. mozda kupljen na popustu trenutno ne znam..U prolazu s nekom damom zudno upijam taj miris. miris obicne dopadljive zene iz svakodnevice..

Ух, ја сам баш осетљива на мирисе, тешко ми падају, сама ретко користим парфеме, ма колико били квалитетни и лепи, дешава се да ме гуше.

Док, мирис лимуна у цвету или поморанџе, јоргована....могла бих цео дан да миришем као Фердинанд :D
Мирис траве, опалог лишћа, морске соли и јода..боровине 🥰

Da prepevas tudju pesmu je puno teze nego napisati svoju zato sto trebas prvo razumjeti sto je tacno autor hteo reci pa zatim da sve to parafraziras...apropo jedne izjave ovde..

Back