Žena umrla posle sudara sa električnim skuterom

Добро дошли

Buduća legenda
Poruka
27.853
PARIZ - Francuska policija traži dve žene nakon smrti osobe koju je udario električni skuter u Parizu, saopštili su lokalni zvaničnici.
Žrtva (31) je italijanska državljanka imena Mirijam, a ona je šetala pored reke Sena kada ju je udario skuter, preneo je danas Bi-Bi-Si.
http://www.tanjug.rs/full-view.aspx?izb=662573
Чувајте се бициклиста који возе тротоарима и по трговима. ОПАСНИ СУ!
Ускороро ће се извршити допуна Закона о безбедности у саобраћају па ваљда ће и ове случајеве узети у обзир.

A ako to donesu ugrožavaju i njih i vozače automobila.
Па неће бити тако!
И раније и данас, бициклисти возе по по коловозима где возе и аутомобили. То што су се ,,преселили'' и на тротоаре јесте проблем за пешаке. Још су им се придружили и електрични тротинети. И сви они нису регистрована средства за вожњу а свакодневно се увећавају и угрожавају пешаке. Не би ме чудило да се једног дана појаве и електрични КАРТИНГ возачи по тротоарима.
За електричне тротинете и бицикле потребна је посебна тзв. бициклистичка стаза а ако нема услова, онда неће моћи да тај превоз користе по тротоарима и трговима. Та задовољства нека користе на полигонима као и картинг-возачи. Јер поменута ,,возила'' се користе на као потреба већ из задовољства.
И мислим да ће се тако и решити проблем ел. бициклиста и тротинеташа.

Mi smo se od malih nogu trkali punim knezom,nikad nisam nikog zakacio,a znam pesake koji se useru i obogalje bicikliste i rolerase
Jeste fizika tako funkcionise. NA tebe se zaleti kamion al tebi nista al zato polomis noge i ruke vozacu. Da se u malo dete ili trudnu zenu zaleti velike sanse su da bi posteono osakatio dete ili ne daj boze doveo do toga da zena izgubi dete.

Back