Жена умрла од глади примењујући соларну јогу

gost 268930

Poznat
Poruka
8.832
Швајцаркиња педесетих година умрла је од глади након што је кренула на духовно путовање, које је обухватало одрицање од хране и воде и покушај да преживи само од сунчеве светлости. Како наводи швајцарски “Цирхер тагесанцајгер”, жена је дошла на ову необичну помисао након што је видела документарни филм “Било је светло”, чији је актер индијски гуру који тврди да 70 година није ништа јео.

http://www.vesti011.com/2012/04/žena-umrla-od-gladi-primenjujući-solarnu-jogu/

:rida::rida:

Швајцаркиња педесетих година умрла је од глади након што је кренула на духовно путовање, које је обухватало одрицање од хране и воде и покушај да преживи само од сунчеве светлости. Како наводи швајцарски “Цирхер тагесанцајгер”, жена је дошла на ову необичну помисао након што је видела документарни филм “Било је светло”, чији је актер индијски гуру који тврди да 70 година није ништа јео.

http://www.vesti011.com/2012/04/%C5%BEena-umrla-od-gladi-primenjuju%C4%87i-solarnu-jogu/

:Да није тужно искидао бих се од смеха. Има тих сангејзера и по Новом Саду, причао сам својевремо са једним. Бла бла трућ, шта је он мени све напричао мајко мила. Па ту причу не би пас с маслом прогутао колико је небулозна. Људи једу неутрине са сунца.... :hahaha:

Lazni prorok.. :dash:
A sta su istiniti proroci?

Niko njoj nije kriv(ako uopste i postoje krivci za tako nesto) za to sto joj se desilo do nje same. Treba nekad i mozak ukljuciti. Ali svako ima svoj zivot i ima pravo da zivi i umre kako hoce.

Istinski proroci su oni iz Biblije :kafa:

A lazni su ovakvi koji su ovu jadnu zenu naveli na pogresno verovanje :manikir:

Lazni proroci govore iz svog srca i nema Bozjeg duha u njima vec su laze :aha:

A pravi proroci Boziji njih Bog podupire i sve sto kazu nikome ne nanese zlo ako ga poslusaju :cool:

http://www.vesti011.com/2012/04/žena-umrla-od-gladi-primenjujući-solarnu-jogu/

sad je sigurno na boljem mestu. :mrgreen:
a stvarno, da nije umrla bilo bi smesno.

Јел имала потомство? Ако није, да јој доделимо Дарвинову награду (додељује се увек постхумно).
Овде неки вели како човек има органе као и животиња, што је сасвим валидан аргумент против телесне реинкарнације. То треба и применити на "сунчарење". Да ли човек има органе за фотосинтезу? Не. Да ли је биљка? Није него животиња. Ерго, кркајте сестре и браћо, укључујући и оно што је умрло у мукама :mrgreen:
Сећам се "турбо-деведесетих", како рече мој рецезент, чуо сам да неки ђаин није јео годину дана и кул је с тим. Реко, ово је права религија за Србе, пошто је било нема леба нема млека, једи ***** тако треба :lol:
И да. Ово је све што ћу рећи. Међусобно препуцавање фанатика ме не занима, што се може видети по мом учешћу на оваквим темама. :bye:

To je kao da se nekog udavio jer je probao da šeta po vodi poput Isusa. Jel Isus kriv ?

Ипак ћу си дозволити још једну опаску.
Гледа клинац цртаће, па крену према прозору. Каже - кад може Том, могу и ја.
То је доказ да су Хана и Барбера сатанисти, у рангу твораца Хари Потера :hahaha:

Back