Žena strelac

Mada sam subjektivna, lakse bi "oplela" po muskim Skorpijama.
Оплети, слободно. Ово место ваљда и служи за то.

А могла би да оплетеш и једну особу са Ане, чисто да је питаш шта јој значи фора са постављањем слике из филма: ''Ђаво носи праду'', да ти мало боље протумачи симболику те слике, како посматра односе тамо, како посматра тебе. Довољно си паметна да знаш о којој особи је реч, не морам да цртам. ;)

Ipak ne mogu, volim muske skorpije :D
Mane su sto druge uvlace u svoj haos u koji u nekom momentu prosto moraju da upadnu..jer ih vladar Mars tera dalje od harmonije koliko u njima samima a koliko kroz spoljne okolnosti..malo su sadisti prema najblizima i drugima a prema sebi mazohisti.
Ali da ne idem vise u off na temi Z Strelac.

Evo jednog manje reprezantativnog primera.
Strelac/Bik, Mesec Merkur i Pluton u Skorpiji, Venera u Jarcu
images

Mila je meni Marsovka vise, ima nesto opako u pogledu, malo i ludo i nepredvidivo(zbog Meseca u kombinaciji sa Marsom)
Dzulijen mi vise lici na Merkurovku po ponasanju, ima tu neku Blizanacku nervozu.
Prelepa zena inace.

Ona mi je nekako bas tipicniji primer.

Anna Faris(So, Me, Ma, Ne) u Strelcu. Mo u Ribama.

MV5BMjA5MTY5NjMyMF5BMl5BanBnXkFtZTcwNjM0NTI4Mw@@._V1_UY317_CR14,0,214,317_AL_.jpg

jao za nju nisam znala
A volim je
Odlična komičarka:ok:

I meni se javilo da je Asc Bik
Onako intuitivno
Vise mi lice na krupne teleće nego na riblje buljave oči
No ko što rekoh,ne znam ko je,,gledam samo ovu sliku a tu mi se dopada kako izgleda
Jel to junakinja neke tinejdžerske serije?
Pošto to ne gledam

Meni ova Zena na slici odaje poprilicno Venera/Mesec kombinacije kod sebe. Rekao bih da je Asc Vaga (Mars u Vagi, crvena haljina) i nesto neutralniji ten (Mesec, ogrlica, lav). Nos i Oci atipicni, nos ne lezi na toj faci, sa nosom nesto nije u redu. Ovaj nos nestaje :hahaha:

Usne, Osmeh i Obrazi su tipicno Strelcevski. :ok:

i te kako
Škorija u depresiji ili sumnji u sebe...to je porceeeees koji trajeeeee
ali kad prođe, tad blista u punom sjaju
Шкорпија је воден, женски, интровертан знак. То значи да своје емоције другачије процесуира од нпр. колеге Лава - фиксног, мушког, ватреног знака који ће увек, у свакој могућој прилици, отворено исказати своје емоције када је нпр. његов его увређен или када добија похвале, када му ласкају, итд... Пошто на њу велики утицај имају спољне околности/прилике/понашање других људи, а као интровертан/водени елемент, велику пажњу подређује емоцијама (као што то чине и ватрени, с тим што је правац њиховог утицаја усмерен у другој путањи - отворено, драматично, театрално, без уздржавања, гушења емоција или њиховог проживљавања изнутра - зато ватру у езотерији представља троугао са Врхом усмереним нагоре), све што се деси - лепо или ружно, а што може да проузрокује емоције, Шкорпија ће то прво процесуирати или варити у себи, а тек када процени да је капацитет емоција превелики за функционисање унутрашњег механизма (да може изазвати квар/преоптерећење или лош рад тог ''апарата''), онда ће остатак исказати ван, избациваће те емоције, у складу са реком која спада у симболику Шкорпије, дуго, учестало, фокусирано (што спада у карактеристику фиксног знака) у једном смеру, док та река не стигне до одредишта/док се не улије у већу реку или море/океан, онда када се испуни сврха, прелази на регуларан начин функционисања, споља хладна, прибрана, разумна на све што се дешава око ње, ће реаговати сталожено (док ће се у њој купити емоционални танкер) све док поново нешто не проузрокује ослобађање тих нагомиланих емоција.

Љубав - волеће све док је неко не превари. Ретки су случајеви када Шкорпији, ето тако/или након протека година, партнер досади, одлучи да га шиканира.

Када су у питању екстремне животне ситуације, које представљају шокове/велике стресове/ударце на свим пољима деловања, Шкорпија ће испољити једну парадоксалну особину, понашаће се као да се ништа није десило, као да то њу не дотиче, чак и весело, све ће то сматрати изазовом и авантуром, а у себи ће таложити бес/озлојеђеност/мржњу. Време ће пролазити, она ће обављати најнормалније своје дневне активности и радити све што јој се каже/или што се од ње очекује, али у дубљој интеракцији/у сложенијим односима са људима ће се понашати мрачно, поступци ће бити оквалификовани као малициозни, а заправо се све своди на временски период у којем је нужно да исфилтрира и изканалише све нагомилане негативне емоције које су се створиле захваљујући негативним догађајима. Што је догађај штетнији, то ће бити већа количина деструктивних емоција. А неминовно ће доћи до преображаја, када из црног пређе у бело, само је питање времена и нечијег стрпљења.

Poslednja izmena:

Back