Žena strelac

Strelac kaze i radi ono sto misli, ne taktizira po tom pitanju.
Malecka, imam par pitanja za tebe...čitao sam dosta, ali da čujem i tvoje mišljenje, cura ima Veneru u Strelcu, često spominju nekakvu slobodu tu...Da li je takva žena sposobna za ozbiljnu vezu, brak i tako to..?
Po spiki moje drugarice što mi je nabacuje, ona traži nešto ozbiljno, cura je fantastična, pa sam bacio pogled na njenu natalnu kao posljednji ludonja na ovom svetu, i ta Venera Strelcu me malo zabrinjava, i tripuje, možda i bez razloga...
Pa ono, razumeš problematiku...: ))))))

Moj broj 1u isfoliranosti je Vodolija ako pričamo o ženama...brzo misleće mašine, ali ne posjeduju mudrost...veoma rijetko...poput nekih robota bez duše...ne mogu da ih doživim kao topla, ljudska bića...
Javlja mi se jedna kretenka posle par mjeseci, poslala dve poruke na fb i izbrisala nakon 10 min...
Udarena u glavu, kao sad hoće sa joj se prvi javim, neka šašava sujeta i gadan trip...:))))
Mislim se, napasi mi se čokoladnog debelog...hehe

Malecka, imam par pitanja za tebe...čitao sam dosta, ali da čujem i tvoje mišljenje, cura ima Veneru u Strelcu, često spominju nekakvu slobodu tu...Da li je takva žena sposobna za ozbiljnu vezu, brak i tako to..?
Po spiki moje drugarice što mi je nabacuje, ona traži nešto ozbiljno, cura je fantastična, pa sam bacio pogled na njenu natalnu kao posljednji ludonja na ovom svetu, i ta Venera Strelcu me malo zabrinjava, i tripuje, možda i bez razloga...
Pa ono, razumeš problematiku...: ))))))

Venera u Strelcu nema dostojanstvo, za razliku od Sunca koje je tu u svom triplicitetu.
Za peregrinirane planete, kao sto je Venera u Strelcu kaze se da su kao beskucnici, zvezde lutalice koje mogu biti i dobre i lose, mada cesce umeju da budu lose, jer nemaju puno vrline.
Ovde Venera stalno trazi neko iskustvo, kao i skoro sve planete u Strelcu, dosadi joj ako nema sta novo da sazna i ako je nista ne fascinira. Strelcevi generalno ne vole bilo sta sto je rutina, ili ono sto im je dosadno i tesko se zrtvuju za bilo sta. Njima zivot mora biti spoznaja neceg novog, ucenje i saznavanje. Zato se najcesce pale na intelekt i pamet. To je ljubaav koju je tesko ukrotiti, ne voli okrutnost, voli zivotinje i plemenita dela. Da se krece, ljubav sa dozom avanture...

Back