комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
ŽENA SRPSKOG POLITIČARA OBJAVILA DA JOJ JE MUŽ NAŠAO LJUBAVNICU! Okačila njihove fotografije i progovorila o aferi!
Sanja Košarc je na Fejsbuk profilu objavila pismo u kojem razotkriva bračnu prevaru svog supruga.
09.12.2020
Sanja Košarac, po svemu sudeći bivša supruga Staše Košarca ministra spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH i i novinarka RTRS, na svom Fejsbuk profilu opisala je agoniju u kojoj se nalazi zbog muževljevih ljubavnih avantura.
Objavi je otkrila identitet devojke sa kojom se njen muž viđao, kao i njihove zajedničke fotografije.
Sanjin status na Fejsbuku prenosimo u celosti:
"Danas je ministar Košarac krenuo na posao. Ponovo. Juče je ponovo pokušao da bude "uzoran" otac i suprug. U međuvremenu je pokušavao da bude ljubavnik. Od sutra će ga pamtiti kao nekoga kome je Bog dao gotovo sve, a đavo uzeo i više od toga.
Pre dve godine, bar prema mojim saznanjima, ministar Košarac našao je ljubavnicu. Mlađahnu, rođenu 17 godina posle njega. O agoniji koju smo moja deca, moja porodica i ja, prošli u nameri da to prevaziđemo, neću pisati. Ministar Košarac, njegova porodica, ljubavnica i njena porodica - mojoj deci, porodici i meni, pokušali su da urade mnogo toga. To je tek za pisanje. Ali, na drugom mestu.
Ta "moralna vertikala" i "muškarčina", ministar Košarac - nakon što sa ljubavnicom i celom svitom, nije uspeo da me ubedi da sam luda (doslovce) i da je to samo njegova saradnica, pobegao je od dece i mene u očevu kuću, pod izgovorom da mora čuvati ono što je gradio. Nas, moju decu i mene, čuvao je Bog. Slava Mu!
link
Босанска политика је легло бахаћања, корупције, криминала, шовинизма и зла сваке врсте. Време је за "велико спремање". Нова америчка администација имаће пуне руке посла.