Žena spavala za volanom Tesle na auto-putu

Da li treba da dozvolimo u našoj zemlji vozila koja mogu sama da idu, bez kontrole vozača?

• Da, jer verujemo Masku i kompaniji

glasova: 4 28,6%
  • Ne, jer softver ne može da predvidi sve situacije, kamere mogu i nešto da previde i eto nesreće

glasova: 10 71,4%

• Ukupno glasova
    14
Ne vidim kako taj automobil zna sta se oko njega desava,kako zaobilazi rupe ili neke prepreke na putu,ako izleti zivotinja,ako pukne guma ne znam dal zna da upali sva 4 i da se prestroji u zaustavnu,mozda zna da je sam ali na putu gde idu 150/h ni vozac ne moze da reaguje uvek trezveno
Ma sve to zna pomoću mnogo kamera, ali najviše previda se dešavalo s pešacima. Generalno su problem iznenadne nepredviđene situacije.

Priznaj i da su parking senzori sranje :lol:
Što više elektronike više i problema. To je prosta činjenica. Parking senzori su odlična stvar. E da što se tiče auto pilota u slučaju oluje, kvara motora, magle i slično gasi se i upravljanje preuzima isključvo posada. Što li?

Poslednja izmena:
Znacis vozis stari provereni golf 2 :lol:

Ја разумем људе који подржавају нешто што су већ пробали и што знају шта је. О томе могу да говоре јер су га искусили. Не разумем оне који се куну у нешто што не знају шта је и што не разумеју у потпуности. То се односи и на ауто-пилот код моторних возила.

Ја разумем људе који подржавају нешто што су већ пробали и што знају шта је. О томе могу да говоре јер су га искусили. Не разумем оне који се куну у нешто што не знају шта је и што не разумеју у потпуности. То се односи и на ауто-пилот код моторних возила.
Vidim ti si izgleda gadno stradao zbog autopilota.

Tesla neki zovu spavaća kola :lol:

Tesla šlafvagen :hahaha:

_124225034_imagefromios-83.jpg

Poslednja izmena:
Naravno da imam. To je sadašnja tehnologija. Ali ni ABS ni ESP ni tempomat ni senzori ne voze umesto mene. I ako se i desi kvar tih sistema nikom ništa.
E tu sam te cekao , toliko o autopilotu za koji tvrdis da znas nesto.
Pa gotivo na svakom el vozilu mozes uvek preuzeti kontrolu , nisu se bas toliko pravili pametni da to onemoguce.
Samo je pitanje opet ... da li moze covek da vozi duge ture a da se ne umori i ne ugrozi bezbednost u saobracaju ... tu preuzima autopilot ulogu.

Naravno da imam. To je sadašnja tehnologija. Ali ni ABS ni ESP ni tempomat ni senzori ne voze umesto mene. I ako se i desi kvar tih sistema nikom ništa.
Bogme nisi u pravu meni kada je auto po ledu na nadvožnjaku krenuo da izlazi u bankinu, onog trenutka kada su sistemi preuzeli kontrolu u par sekundi auto je kao po šinama zadržao pravac i vratio se na sredinu. Iako sam vozač sa puno iskustva i godina garantujem da bi se skrljao.

Bogme nisi u pravu meni kada je auto po ledu na nadvožnjaku krenuo da izlazi u bankinu, onog trenutka kada su sistemi preuzeli kontrolu u par sekundi auto je kao po šinama zadržao pravac i vratio se na sredinu. Iako sam vozač sa puno iskustva i godina garantujem da bi se skrljao.
Preuzeo kontrolu na sekund. Ali ne može da vozi umesto tebe. @Cosmopolite šta misliš koliko će proći dok ne onemoguće?

E tu sam te cekao , toliko o autopilotu za koji tvrdis da znas nesto.
Pa gotivo na svakom el vozilu mozes uvek preuzeti kontrolu , nisu se bas toliko pravili pametni da to onemoguce.
Samo je pitanje opet ... da li moze covek da vozi duge ture a da se ne umori i ne ugrozi bezbednost u saobracaju ... tu preuzima autopilot ulogu.
Hošeš li ti da slikaš svoju saobraćajnu dozvolu da vidimo šta voziš ili ćeš da nastaviš da se kreveljiš ovuda kao majmun?
Mislim da ti uopšte ni nemaš auto.Samo ti je stalo do pažnje.

Back