Boni 84
Iskusan
- Poruka
- 6.597
O čemu ti bulazniš majke ti?Ni ta te vreća neće spasiti.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O čemu ti bulazniš majke ti?Ni ta te vreća neće spasiti.
O zaštiti protiv komaraca.O čemu ti bulazniš majke ti?![]()
Aj dobro kad je o zaštiti.O zaštiti protiv komaraca.
Mir tamo, na sastanku sam.
![]()
Mislio sam te nesto pitat u vezi jednog blog upisa, ali ne javno... nema veze.Aj dobro kad je o zaštiti.
staniju sam licno upoznao pre desetak godina i mogu ti reci da je to jedna normalna, ljubazna i kulturna devojka i zaista imam pozitivno misljenje o njoj.Ti gledaj Staniju onda, ovo je vrhunstvo prirode![]()
Pitaj slobodno, kad me javno mo'š nazvati "prasicom, mo'š i pitati u vezi bloga.Mislio sam te nesto pitat u vezi jednog blog upisa, ali ne javno... nema veze.
To prasica je u vezi one pjesme o papcima koju si napisala.Pitaj slobodno, kad me javno mo'š nazvati "prasicom, mo'š i pitati u vezi bloga.
Ne volim tamne intimne delove generalno ni tamniju kožu. Stvar ukusa.Amateru...![]()
Ma šalim se naravnoNe volim tamne intimne delove generalno ni tamniju kožu. Stvar ukusa.
Tamo se radilo o drugim papkarima.To prasica je u vezi one pjesme o papcima koju si napisala.
U vezi onog Rudnika izgubljenih dusa sam mislio nesto pitati.
U pravu si, prasice.Tamo se radilo o drugim papkarima.
Pitaj šta te interesuje na blogu.
Mada čisto sumnjam da je to u pitanju...
Jok. ..U pravu si, prasice.
Jesi gledala Carnivale?
Kada već moram ovako javno...Jok. ..
Moram li?
Jesam čudak, ali nisam gledala.Kada već moram ovako javno...
Pjesma koju si napisala me podsjetila na epizodu kako je nesretna Dora Mae skončala.
Zato sam pomislio, da postoje još neki čudaci koji su tu seriju gledali.
Nažalost, napola dovršena serija.Jesam čudak, ali nisam gledala.
vidi samo prste..........da se isprepadas.Ajd da su rekli najlepše sise na planeti ali lice?
Mislim, nije ružna ali definitivno nije najlepša