ZENA SA GRESKOM

• Začetnik teme Začetnik teme NenaS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Steffan:
Zena s greskom:
Blago njoj kad ima nekog kao sto si ti pa je uvek primi nazad kad napravi neku ludost....a sta cemo mi ostale :cry:

Pa tesite se medjusobno na Krstarici... :wink: ili jednostavno mozes da mi budes ljubavnica... :lol:

Cekaj bre pa zar mi vec nismo ili pa nisam valjda ja sve to sanjala, ma ti to mene zezas pokvarenjaku jedan zapamtices me .... :twisted: smrc smrc :cry:

Zena s greskom:
Steffan:
Zena s greskom:
Blago njoj kad ima nekog kao sto si ti pa je uvek primi nazad kad napravi neku ludost....a sta cemo mi ostale :cry:

Pa tesite se medjusobno na Krstarici... :wink: ili jednostavno mozes da mi budes ljubavnica... :lol:

Cekaj bre pa zar mi vec nismo ili pa nisam valjda ja sve to sanjala, ma ti to mene zezas pokvarenjaku jedan zapamtices me .... :twisted: smrc smrc :cry:

***** ti zivot... hahahahahah :lol: ajde de, nemoj da plakis, bice sve u redu.. hodi svrljo mali, dodji da te cokim, mazim i pazim.. da vidis kako ce samo lepo da nam bude.. :roll:

Steffan:
Zena s greskom:
Steffan:
Zena s greskom:

***** ti zivot... hahahahahah :lol: ajde de, nemoj da plakis, bice sve u redu.. hodi svrljo mali, dodji da te cokim, mazim i pazim.. da vidis kako ce samo lepo da nam bude.. :roll:

Ma sve ti je oprosteno kad si tako dobar ali ja sad idem kuci pa se cujemo sutra. Ljubim te

Zena s greskom:
NenaS:
:( HALO!!! Ma cita li neko ovde knjige!!! Ajd malo ozbiljnog razgovora, za promenu... :?

Pa citala ja i nesto nisam odusevljena, ali ukusi su razliciti pa se mozda to nekom i svidi. A na kraju stavila hot line pricice pa mislim stvarno... :roll:
citala sam je i ja...nije neko umetnicko delo....vishe je support za zene bez sexa a i one koje su valjda 'preterale' pa izbile na losh glas...
da, ocajnicki joj treba mushkarac, kao i svima...meni. No, ne verujem JEDNO; kaze : JA NIKAD NE ZOVEM (muskarca telefonom)...koja laaaaaz

NenaS:
:D Sad sam ja kao "otkrila Ameriku", ali dobila sam od muza knjigu za Novu godinu, nakon sto sam, par puta prokomentarisala da bih je rado procitala i pomalo sam razocarana... Nije da sam ocekivala neku "duboku filozofiju" ili zestoko knjizevno delo, ali ta knjiga toliko "mirise" na potisnute komplekse da niko ne moze da me ubedi da je pisala zaista oslobodjena i samosvesna zena - kojoj muskarac nije potreban! Naprotiv...pisala je zena koja ocajnicki vapi za pravim muskarcem u svom zivotu...
Jeste li je citale i sta vi o njoj mislite?

Knjiga je tragična, odvratna i užasno plitka! :roll: Za razliku od moje felerične, koja je tako suuuupppeeer! :P

NenaS:
:D Sad sam ja kao "otkrila Ameriku", ali dobila sam od muza knjigu za Novu godinu, nakon sto sam, par puta prokomentarisala da bih je rado procitala i pomalo sam razocarana... Nije da sam ocekivala neku "duboku filozofiju" ili zestoko knjizevno delo, ali ta knjiga toliko "mirise" na potisnute komplekse da niko ne moze da me ubedi da je pisala zaista oslobodjena i samosvesna zena - kojoj muskarac nije potreban! Naprotiv...pisala je zena koja ocajnicki vapi za pravim muskarcem u svom zivotu...

Nisam je citala, a s obzirom da sam slusala autora u nekoliko emisija, nemam ni najmanju zelju da to uradim. I uopste ne sumnjam da je knjiga totalno srranje.

sibirska:
NenaS:

Knjiga je tragična, odvratna i užasno plitka! :roll: Za razliku od moje felerične, koja je tako suuuupppeeer! :P

Ma ti si bre srce OVOLIKOLJUBIM TE!!!!

Back